Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Edilul de Tismana face alergie la dezinfecții și deratizări pe preț mai mic

Postat acum

on

Primăria Tismana condusă de către edilul Narcis Petre Remetea, cunoscut om de afaceri, a decis, înainte de Paște, să dispună rapid și de urgență o dezinfecție și o deratizare cu bani publici, ca să bage unei firme prietene niște bani in buzunar.

Spunem asta deoarece este inexplicabil ce fac Achizițiile din UAT-ul condus de către Remetea, la o zi distanță. Mai exact, firma LUCSTAR PREST SRL din Fântâni, judetul Dolj, se înscrie la licitație și solicită să facă acest serviciu pentru suma de 10.800 de lei, echivalentul a 2227 de euro. I se respinge oferta pe data de 18 aprilie dar i se acceptă a doua zi, atenție!!!, pentru suma de 17.888 de lei, adică cu peste 1500 de euro mai mult. Într-o singură zi… Daca nici asta nu e șmecherie atunci ce sa mai zicem.

Banii publici au fost aruncați aiurea unei firme cu un singur angajat declarat în 2020, perioada de bilanț contabil depus. Că restul lipsesc..

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ergo

    28 aprilie 2022 at 20:51

    Da este clar ca primarii,poate nu toți,sînt niște șmenari care nu au nimic altceva în cap decât cum să facă sa se Îmbogățească!La noi la Bumbești-Jiu,Sadu,primarul rudar Bobaru,îmbogățit peste orice limită de cînd”s-a făcut primar”ajuns de la un Olcit la șase mașini,o vilă cu 20 de camere și bani fără numar(numai dantura l-a costat 1 miliard lei vechi),acum vreo 2 ani,la o diferență de 6-7 luni a făcut doua deratizare de aproape 6 miliarde lei Vechi!!??Cam în acèași perioadă municipiul Tg.Jiu a fost deratizat cu 2,5 miliarde lei vechi!!!Deci concluzia e clara,nu?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DEZVĂLUIRI LOCALE

Perchezițiile SICE, la „Duțu Fier Forjat”, în Prigoria! Mascații au descins la ora 5.30

Postat acum

on

De către

Polițiștii de la SICE au bătut la ușa patronului firmei ,,Duțu Fier Forjat”, din Prigoria, la ora 5.30 în această dimineață. Perchezițiile aveau la baza un dosar de evaziune fiscală. Patronul se pare că și-a ridicat o hală de producție pe fonduri europene, spun surse din IPJ Gorj.

În această dimineață s-au efectuat, mai exact, patru percheziții domiciliare, la punctele de lucru și sediul acestui agent economic, având ca obiect de activitate confecții metalice.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Avocatul Marinescu s-a dat rănit, în procesul Simonei Margăian! Judecătorul REVOLTAT

Postat acum

on

De către

Termen astăzi la Tribunalul Gorj în procesul italianului Francesco Thiella versus Simona Margăian. În cauză, judecătorul stabilise să audieze trei martori. Mai exact, pe cei doi soți ai Simonei Margăian, Marius Tiriplică divorțat de respectiva și Ion Margăian zis Ninel cu care se afla aceasta în proces de divorț, și pe mama inculpatei. Din păcate, instanță nu a putut respecta procedura de audiere pentru că avocatul inculpatei a absentat de la proces pe motivul unei banale dureri de spate.

Deși italianul venise pentru acest proces din Milano, astăzi avocatul Simonei Margăian, Radu Marinescu de la Craiova, a absentat de la proces pe motiv că l-ar fi durut spatele. S-a cerut instanței un nou termen fapt care a revoltat judecătorul care a considerat că inculpata și apărătorii săi își bat joc de italian și deopotrivă de completul de judecată.

Judecătorul i-a cerut avocatei Simonei Margăian sa o apere pe clienta sa și deoarece aceasta a refuzat magistratul a spus că respectiva riscă o amendă penală.

Enervat, judecătorul a stabilit un nou termen pentru joi cu audierea celor trei martori, Tiriplică, Margăian și mama Simonei. Italianul este obligat să rămână în oraș până vineri.

Nu este pentru prima dată când septuagenarul a fost pus aiurea pe drumuri pentru înțelegeri care nu s-au materializat.

Primul termen în procesul de înșelăciune al italianului Francesco Thiella, Simona Mărgăian având statut de inculpat, a inceput pe opt septembrie 2021. Mai precis, la Tribunalul Gorj s-a pus în discuție rechizitoriul și s-a decis că judecarea dosarului continuă.

 

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

A murit angajatul CEO care a fost găsit inconștient pe utilajul pe care muncea!

Postat acum

on

De către

 

Mașinistul, în vârstă de 50 de ani, care a fost găsit inconștient, în urmă cu zece zile, în cabina de supraveghere a transportorului pe care lucra, la sectorul Tismana din cadrul UMC Rovinari, a murit, sâmbătă, într-un spital din București.

Pe 16 septembrie a.c., familia bărbatului i-a alertat pe colegii săi și conducerea carierei, pentru că acesta nu ajunsese acasă după orele de program. În  jurul orelor 17,00, mașinistul a fost găsit în stare de inconștiență, în cabina utilajului pe care lucra. După ce a fost plimbat pe la spitalele din Rovinari și Tg-Jiu mai multe ore, acesta a fost transportat, în cursul nopții, la Craiova, de unde a fost preluat și transferat la București.

Bărbatul suferise un atac cerebral și, a doua zi, a fost operat, însă medicii erau rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Vestea cumplită a morții bărbatului a fost dată de fiica acestuia, iar sute de mesaje au curs pe rețelele de socializare. ”Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! A fost un super om bun și respectos cu toată lumea!”, a scris un coleg al bărbatului.

Este cel de-al 33 deces în rândul angajaților CEO, în acest an.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR