Connect with us

Uncategorized

Două victime, în accidentul de la Țicleni

Postat acum

on

ISU Gorj a fost solicitat sa intervina, astăzi la ora 10.30, la un accident, un autoturism răsturnat, in urma căruia au rezultat 2 victime.

La fata locului s-au deplasat doua echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu cu o autospeciala de lucru cu apa și spuma și o autospeciala pentru descarcerare ușoară, precum și un echipaj SAJ Gorj. Victimele, un bărbat in vârsta de 39 ani și un copil de 13 ani, erau neincarcerate, însă copilului i-au fost acordate primele îngrijiri medicale la fata locului, după care a fost transportat la CPU Carbunesti de către echipajul SAJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

500.000 de lei: Conducere nouă la Primăria Bâlteni, firmă de casă nouă!

Postat acum

on

De către

Primăria Bâlteni are viceprimar cu atribuții de primar, în persoana viceprimarului Dumitru Scutaru. Noul șef al administrației locale demonstrează însă că nu stă pe gânduri când este vorba despre atribuirea banilor publici spre una și aceiași firmă, SOYMEX COM SRL.

500.000 de lei au fost băgați în buzunarul acestui SRL, pe încredințare directă, pentru niște lucrări. Asta, în data de 7 septembrie. În sumă intra și achiziționarea a 13 stații de călători, completate cu băncuțe și panouri solare, investiție câștigată cu 260.000 de lei, a încă opt stații de călători fără panouri, de data asta, pentru suma de 200.000 și a opt instalații solare de 40.000 de lei. Asta, în condiția în care o lampă solară este puțin peste 400 de lei în piață, iar firma vinde lampa cu instalația, care ar fi maxim 1500 de lei cu 5000 de lei.

Primăria Bâlteni însă își permite, dar și vicele deși ultimii doi ocupanți ai scaunului sau au plecat din funcție cu cate o tinichea penală de coadă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Cum arată șantierul heliportului din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Au început lucrările la heliportul din Târgu Jiu. Pe insulița Jiului, au fost montate primele echipamente ale platformei pentru elicopterele SMURD, ce vor prelua pacienți de la Târgu Jiu și pe timpul nopții. Lucrările trebuie să fie gata până la finalul anului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Încă două chioșcuri din incinta școlilor, închise

Postat acum

on

De către

Inspectorii de sănătate publică au închis încă două chioșcuri, care se aflau în curțile unor școli din Târgu Jiu.
„Până în momentul de față, a fost suspendată activitatea a 6 chioșcuri din incinta unităților de învățământ, pentru comercializarea alimentelor nerecomandate elevilor, conform Ord. M.S. 1563 /2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor şi a principiilor care stau la baza unei alimentaţii sănătoase pentru copii şi adolescenţi (Anexa nr. 1- unde sunt menționate alimentele nerecomandate preșcolarilor și școlarilor) și Legea nr. 123/2008 pentru o alimentație sănătoasă în unitățile de învățământ preuniversitar. De asemenea, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 72.000 de lei“, au transmis reprezentanții DSP Gorj, printr-un comunicat de presă.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK