Connect with us

EVENIMENTE

Două firme de exploatare, amendate și cu lemnul confiscat

Postat acum

on

Polițiștii au amendat două firme cu obiect de activitate în domeniul exploatării materialului lemnos. Oamenii legii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au efectuat verificări pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților ce se comit în domeniul achiziției, prelucrării și comercializării produselor din material lemnos. „La punctele de lucru a două unități economice situate pe raza comunei Mușetești, cu ocazia inventarierii s-a constatat că pentru cantitatea de 18,005 mc lemn rotund de esență gorun, în valoare de 23.000 lei și pentru cantitatea de 39,675 mc cherestea tivită de esență rășinoase în valoare de 71.415, nu există documente legale de proveniență. Ca urmare a celor constatate, s-a procedat la sancționarea contravențională a celor doi agenți economici cu amenzi în valoare totală de 25.000 lei, conform Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice. Totodată, a fost dispusă măsura complementară a confiscării cantităților de material lemnos descrise mai sus”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Mașină răsturnată în șanț la Romanești

Postat acum

on

De către

Un autoturism marca Volkswagen s-a răsturnat, astăzi, pe plafon într-un șanț, pe raza localității Romanești, aparținând municipiului Târgu Jiu. IPJ Gorj anunță că evenimentul a fost o banală tamponare fără victime. La fața locului s-au adunat însă numeroși localnici, accidentul fiind unul spectaculos. Oamenii se mirau cum șoferul autoturismului ajuns în șanț a scăpat cu viață.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Dubiță în șanț, la Copăcioasa!

Postat acum

on

De către

O dubită a ajuns, astăzi, în afara părții carosabile. Mașină era grav avariată în partea din față, în urma unui accident rutier care a avut loc pe raza comunei Scoarța, la Copăcioasa. Accidentul nu a fost cu victime.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR