Connect with us

SĂNĂTATE

Dotări noi la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu

Postat acum

on

Pacienții care vor fi internați de acum înainte în Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu vor beneficia de condiții hoteliere mai bune.

Cele 16 saloane ale Secției Boli Infecțioase, dar și cele șapte saloane din Secția Dermatovenerologie, care pe perioada acestui an au fost destinate bolnavilor de coronavirus, au fost dotate cu televizoare și frigidere noi.

La secția de Boli Infecțioase s-au realizat o serie de investiții prin care a fost extinsă rețeaua de oxigen, toate paturile fiind dotate cu prize de oxigen, importante pentru pacienții confirmați cu COVID-19. De la începutul anului și până în prezent, aici au fost internați peste 800 de pacienți pozitivi la coronavirus.

Conducerea unității medicale își dorește ca pacienții să beneficieze de servicii medicale și de condiții hoteliere la standarde ridicate.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Medic din Spitalul Târgu Jiu, confirmat cu Covid

Postat acum

on

De către

Un medic din Spitalul Județean Târgu Jiu a fost confirmat pozitiv cu virusul Covid. Potrivit datelor furnizare de unitatea medicală, și un asistent se află sub tratament, în urma confirmării cu noul coronavirus. Cei doi angajați ai spitalului, medic și asistent, se află acasă, formele de boală nefiind unele grave. „Situația personalului angajat la SJU Târgu-Jiu, infectat cu SARS CoV-2: doi angajați (un asistent medical și un medic, ambii vaccinați și care se află, în prezent, la domiciliu sub tratament) depistați pozitiv în ultimele 14 zile”, au confirmat reprezentanții Spitalului Județean Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Crește numărul cazurilor Covid în Gorj. Ce măsuri se iau

Postat acum

on

De către

Numărul cazurilor Covid este din nou în creștere, în județul Gorj. Direcția de Sănătate Publică a înregistrat 29 de noi teste pozitive, în ultimele 24 de ore. Șapte localități au rate de infectare peste 1,5 la mia de locuitori. „De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost confirmate 29 noi cazuri de îmbolnăvire, dintr-un total de 197 teste efectuate”, au transmis reprezentanții DSP Gorj. 28 de persoane sunt internate în spitalul de la Târgu Jiu. Numărul mare de pacienți cu Covid va avea efecte asupra desfășurării cursurilor, care vor fi suspendate, la atingerea a 75% din capacitatea secțiilor destinate persoanelor infectate cu coronavirus, iar cursurile se vor face online.

Continuă să citeşti

SĂNĂTATE

Salariatul de la Lupoaia aflat în comă la SJU Severin a decedat

Postat acum

on

De către

Vasile Gomoi, angajatul Carierei Lupoaia care a suferit un AVC în urmă cu câteva zile, a decedat pe patul spitalului de urgență din Severin. Acesta a fost scos de la aparate, după ce medicii au convins familia că nu au ce să mai facă pentru aceasta. Salariatul CEO avea 55 de ani, domicilia în Baia de Aramă și primise decizia de pensionare, pe legea veche. Gomoi nu a mai apucat, că mulți alți angajați din companie, însă să primească pensie, deși a lucrat trei decenii în minerit.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR