Connect with us

ACTUALITATE

Dosar penal, în scandalul transportului minerilor

Postat acum

on

Polițiștii au deschis un dosar penal și efectuează cercetări, după acuzele apărute în spațiul public, la adresa liderilor de sindicat din SMEO. Aceștia sunt acuzați că se află în spatele firmei care efectuează transportul salariaților pe ruta Negomir – Termocentrala Rovinari, care s-a făcut cu un singur microbuz, deși contractul prevedea două mijloace de transport. „Începând de anul trecut, mai exact din decembrie 2021, înainte de sărbători și până în data de 14 februarie 2022 pe ruta respectivă nu a circulat, la schimbul unu, decât un microbuz din cele două prevăzute în contractul cu firma de transport, ducând la aglomerație excesivă în condiții de pandemie, conducerea sindicatului a sesizat acest aspect atât public, cât și Conducerii C.E.O. SA. Astăzi (ieri – n.r.), conducerea C.E.O, a trimis Corpul de Control să verifice cele relatate de salariații beneficiari ai traseului respectiv și, spre surprinderea noastră am aflat că în toată această perioadă, de aproape două luni de zile, au fost confirmate, facturate și decontate ambele curse pentru schimbul unu, de către conducerea Sucursalei Electrocentrale Rovinari”, au transmis reprezentanții Sindicatului Energia Rovinari, printr-un comunicat de presă.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR