Connect with us

EVENIMENTE

Doi șoferi fără permis, prinși în aceeași zi

Postat acum

on

Doi bărbați care conduceau fără permis au fost prinși de polițiștii rutieri, în aceeași zi. Unul dintre aceștia, în vârstă de 41 ani, din comuna Săulești, a fost depistat în timp ce conducea un moped pe un drum comunal, iar cel de-al doilea, un bărbat de 44 ani, din comuna Runcu, a fost oprit de agenți, în timp ce conducea un autoturism pe DC 134 Bâlta, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident pe Victoria, în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu câteva minute in municipiul Târgu Jiu pe strada Victoria. Două autoturisme sunt implicate. Sunt pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Curtișoara, mașini tamponate

Postat acum

on

De către

Circulația a fost îngreunată în zona Curtișoara-Iezureni astăzi după ce în zonă a fost înregistrat un accident rutier. Două mașini s-au tamponat, nu sunt însă victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Mașină în șanț la Bălănești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Bălănești. Pe fondul neatenției și a vitezei, un conducător auto a ajuns cu autoturismul în șanț. Martorii susțin că nu sunt victime.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR