Connect with us

EVENIMENTE

Doi profesori care au avut Covid 19 pot susține concursul pentru directori

Postat acum

on

Doar doi candidați înscriși la concursul directorilor desfășurat în Gorj nu au putut participa la concursul de la Școala Gimnazială Voievod Litovoi din Târgu Jiu. Cei doi au ocazia însă astăzi să susțină proba scrisă, asta daca au scăpat de virus și sunt apți să completeze chestionarul cu întrebări controversate. Sesiunea specială a fost prevăzută în metodologia de concurs ca și faptul că mâine, candidații pot depune contestații la punctajul obținut.

56,65% dintre candidații la această probă, din Gorj, au promovat concursul organizat, la Târgu Jiu, la jumătatea acestei luni.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Două Dacii și-au testat rezistența, în zona Artego

Postat acum

on

De către

Două autoturisme Dacia au fost implicate într-o tamponare care a avut loc, în urmă cu scurt timp, în zona Artego. Dacia cu numere de Hunedoara s-ar face vinovată de accidentul fără victime. Cert este că ambele au trecut testul rezistenței.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Afaceriștii reținuți pentru infracțiuni economice, puși sub control judiciar

Postat acum

on

De către

Cei doi afaceriști, tată și fiu, de 43 de ani, respectiv 25 de ani, reținuți pentru săvârșirea de infracțiuni economice, la un depozit de colectare și reciclare deșeuri, în Bălești, au fost puși sub control judiciar, pentru o perioadă de 30, respectiv 60 de zile. Cei doi sunt acuzați de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, spălarea banilor și folosirea creditului societății comerciale cu rea credință. Anchetatorii au impus sechestru judiciar pe bunuri ale celor doi.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR