Connect with us

ACTUALITATE

Doi copaci căzuți pe carosabil, pe strada Luncilor

Postat acum

on

Polițiștii locali au acordat sprijin pentru degajarea unor copaci căzuți pe carosabil, pe str. Luncilor din municipiul Târgu Jiu, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile de ploaie și vânt din data de 11 iunie a.c.

Mai mulți cetățeni din municipiul Târgu Jiu, str. Luncilor, au sunat la Dispeceratul Poliției Locale Târgu Jiu pentru a sesiza că pe carosabil au căzut doi copaci care obstrucționau traficul rutier din zona respectivă. Au fost anunțate, în acest sens, instituțiile abilitate să soluționeze aspectele sesizate. De asemenea, la fața locului a fost trimis și un echipaj de ordine publică pentru asigurarea măsurilor specifice în cazul producerii calamităților naturale, izolarea perimetrului afectat, până la remedierea problemei, în scopul protejării vieții și a integrității fizice a persoanelor.

Polițiștii locali au sprjinit cetățenii pentru degajarea carosabilului. Nu au fost înregistrate pagube umane sau materiale iar traficul rutier a fost reluat în cel mai scurt timp.

 

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheo

    12 iunie 2022 at 10:29

    DACA ESTE PLOP MATERIE PRIMA PENTU MESERIASII DIN ZONA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Tânăr din Scoarța, înecat în Dunăre

Postat acum

on

De către

La finalul acestei luni ar fi împlinit 33 de ani dar și-a pierdut viața în timp ce se afla în vacanță, la Dunăre. Este vorba despre Cristinel Vîrjan din Bobu, comuna Scoarța, ce a fost înghițit de apa într-o zonă în care erau mai multe persoane și propria sa soție care nu a mai putut face nimic pentru acesta. Bărbatul a fost scos din Dunăre în timp ce inima încă îi bătea dar a murit pe patul de spital, în Craiova, scurt timp mai târziu.

Cristinel Vârjan era căsătorit civil de mai puțin de doi ani de zile. Cei doi soți nu aveau copii.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Firmă din Drăguțești amendată de Gardă de Mediu

Postat acum

on

De către

O altă firma care desfășoară activitate autorizata de dezmembrări auto a încălcat legislația specifică în domeniu. Este vorba de o societate care desfășoară activitate pe raza localității Drăguțești. Pentru încălcarea legislației de mediu, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 17500 lei.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiu: Iresponsabilitate și vandalism, pompe stradale distruse

Postat acum

on

De către

„Iresponsabilitate și vandalism. Sunt cuvintele ce caracterizează comportamentul unor semeni, care, în ultimele zile, și-au bătut joc de munca unor oameni, de banii publici și de locuitorii din Târgu Jiu. Aceste pompe stradale, pe care le vedeți in imagini, doar ce fuseseră înlocuite sau recondiționate. Pentru ca cetățenii să aibă acces la surse de apă, în această perioadă caniculară, dar și pentru a stopa risipa de apă, am înlocuit vechile pompe, cu unele care rămân pornite atâta timp cât este ținută apăsată clapeta. Din păcate, munca și investiția au fost distruse”, transmite viceprimarul municipiului, Bogdan Bejinaru.

Fenomenul s-a repetat aproape în fiecare noapte, în ultima săptămână, iar aceste fapte nu pot rămâne nepedepsite, completează alesul local.

„Fac apel la Poliția Locală și la cea națională, să verifice modul în care au fost distruse pompele din municipiu și să-i tragă la răspundere pe cei vinovați. Trebuie să conștientizăm că, fără responsabilitate, nu putem avea un oraș decent”, a completat vicele.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR