Connect with us

MONDEN

Director liberal din CEO, naș la nunta unui consilier local PSD

Postat acum

on

A fost nuntă mare duminică la Bălești. Asta, după ce, cu câteva luni în urmă, primarul localității a oficiat evenimentul, Mădălin Ungureanu fiind ofițer de stare civilă pentru subalterna sa, contabilă a Primăriei Bălești și pentru soțul acesteia, consilier local PSD la Fărcășești. Nașul cuplului este directorul de Investiții al CE Oltenia, Emanoil Dragomirescu.

Marius Bălu, consilier local PSD la Fărcășești, și soția, contabila a Primăriei Bălești, au organizat duminică cununia religioasă. Nunta a fost una de ținută, asta pentru că nașul cuplului este director în CEO.

La petrecere au fost deopotrivă și pesediști și peneliști, nașul fiind membru PNL dar și socrul mic, fost consilier liberal la Bălești.

Nu au lipsit nici social- democrații de la nunta unde s-a glumit pe seama invitaților cu carnet de partid. Unii au spus că s-a refăcut fosta alianță USL, măcar pentru o seară iar alții au șoptit că ginerele este ofertat cu o funcție mare daca va trece la PNL.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

MONDEN

Cunoscut cuplu de artiști din Gorj, 43 ani de căsătorie. Mesajul emoționant transmis de fiică

Postat acum

on

De către

Cunoscuții interpreți Nuți și Vasile Tapotă Lătărețu sărbătoresc, în acest week-end, 43 de ani de la căsătorie. Fiica acestora, Mirela, a distribuit un mesaj emoționant pentru cuplul care îi este model în viață. „Aveți o forță interioară care mută munții din loc. De la voi am învățat atât de multe lucruri despre viață, despre oameni, despre bucuria de a dărui, despre onestitate. De la voi am învățat că indiferent de situație, familia rămâne mereu unită. La mulți ani, dragii noștri părinți! Cu dragoste, cei care vă prețuiesc și vă iubesc cel mai mult din lume!”, a transmis fiica celor doi, Mirela, pe rețeaua de socializare.

Nuți Lătărețu Tapotă este una dintre cele mai bune soliste de muzică populară și lăutărească din țară, iar soțul ei, Vasile, este un cunoscut violonist. Cei doi cântă de zeci de ani împreună.

Continuă să citeşti

MONDEN

Răsturnare de situație, în povestea de amor a patronului lanțului de magazine ”La Tică” cu iubita sa Loredana! Ce i s-a întâmplat afaceristului e de film!

Postat acum

on

De către

Mulți credeau că povestea de dragoste dintre omul de afaceri gorjean Tică Besoi și iubita sa, Loredana Elena, s-a destrămat, însă apropiații cuplului susțin că doar unele speculații, rostogolite precum un bulgăre de zăpadă de cei invidioși, au făcut ca în presă lucrurile să pară, de fapt, un thriller. Dacă în urmă cu o lună au existat unele tensiuni în relația de cuplu, iar povestea de dragoste dintre cei doi părea că a ajuns la final, după cum au evoluat lucrurile, în ultima perioadă, e foarte posibil ca cei doi să ajungă în fața altarului. Mai mulți prieteni ai acestora spun că omul de afaceri a fost indignat, după ce în presă au apărut informații care o incriminau, pe nedrept, pe iubita sa. Totul s-a întâmplat din cauza unor șicane venite din partea fostei soții a afaceristului.

Zvonurile în legătură cu ruptura relației dintre omul de afaceri Tică Besoi și iubita sa Loredana au început să prindă contur, în urmă cu o lună, când presa a primit, pe surse, informația că afaceristul ar fi sunat la poliție și a reclamat faptul că femeia cu care a trait o frumoasă poveste de dragoste, în ultimii doi ani și jumătate, ar fi plecat de acasă, cu autoturismul BMW X4.

De fapt, femeia nu a făcut altceva decât să folosească mașina până la domiciliul său din comuna Bâlteni, iar din acel moment autoturismul s-a aflat în fața casei sale, cu cheile în contact.

Persoane din anturajul celor doi spun că Loredana a ajuns la capătul răbdării din cauza unor mesaje urâte venite dinspre fosta soție a afaceristului. ”S-a despărțit de fost soție de cinci ani, însă aceasta vrea să-i facă viața un coșmar. Știu că i-a făcut și plângere la Parchet din cauza mesajelor pe care i le trimitea, deși au existat discuții prin intermediul whatsapp în care Tică i-a cerut să înceteze cu șicanele. Tocmai de aceea a fost extrem de deranjat de faptul că, presa ar fi fost alimentată și cu alte informații decât cele reale, care o puneau într-o lumină nefavorabilă pe iubita sa și nu s-a amintit de motivul real care a determinat-o pe Loredana să plece, adică șicanele continue ale fostei soții”, susține un apropiat al cuplului.

De altfel, la scurtă vreme după acest episod, omul de afaceri ar fi mers acasă la Loredana și au încercat să găsească explicații pentru a depăși acel episod nefericit din viața lor.

Sursele citate afirmă că afaceristul a suferit mult în acestă perioadă și speră s-o poată readuce în viața lui pe Loredana, pe care, de altfel, a cerut-o în căsătorie la începutul acestui an. Acesta este și motivul din care apropiații cuplului nu exclud ca povestea de dragoste ca-n filme dintre cei doi să aibă un happy-end, în fața altarului!

Trebuie spus că, de când sunt împreună, afaceristul Tică Besoi și iubita sa, s-au afișat, public, ca fiind  un cuplu ce trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi nu au ratat nicio ocazie și au postat tot timpul fotografii din timpul vacanțelor romantice petrecute în destinații exotice, precum Dubai sau Turcia, ori din croaziera de lux din Mediterană.

Continuă să citeşti

MONDEN

Senzație! „Deep in the Park” a reușit să le ofere petrecerea visată la 1350 de persoane

Postat acum

on

De către

A venit momentul bilanțului pentru organizatorii petrecerii de vineri de la Aventura Parc Drăguțești. Iar rezultatele sunt cele scontate de echipa care a pregătit totul cu minuțiozitate pentru că participanții să nu aibă nici cea mai mică obiecție.

„Ne-am tras sufletul dupa acest weekend si am adunat imaginile unui eveniment de succes, asa cum voi toti ne-ati zis. Am fost peste 1350 de oameni în parc si peste 150k care ne-au vazut postarile in online, care ne-au comentat, dat like sau share-uit postarile. Ne-ati uimit la propriu! Promitem sa repetam experiența”, transmit, oficial, organizatorii.

Petrecerea următoare ar putea avea loc chiar în august.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR