Connect with us

ACTUALITATE

Directoarea de la Salubris Gilort nu a mai băgat salariații în șomaj tehnic! Și-a dat ea demisia

Postat acum

on

Maria Dumitrașcu, directorul Salubris Gilort Târgu-Cărbunești, nu a mai trimis salariații societății Consiliului Local în șomaj tehnic, cum și-a făcut planul la începutul lunii. Salariații spun că, Dumitrașcu nu a dat doar înapoi ci ar fi anunțat că și-ar fi dat demisia, urmând să mai rămână în funcție până la începutul lunii viitoare, acum fiind în preaviz. Angajații spun că, din păcate, deși au scăpat de șomajul tehnic lor nu li s-au reparat și problemele cu salariile, iar de primă de Paște nici vorbă.

Salariații de la Salubris Gilort nu mai au niciun fel de sporuri, iar de câteva luni au nu rămas și fără sporul de vechime de 20%. În Salubris Gilort Târgu-Cărbunești lucrează aproape 50 de persoane, o parte dintre angajați fiind rude ale directoarei ori localnici angajați de aceasta din comuna Berlești, unde aceasta este consilier local PSD.

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Parcul central din Târgu Jiu, luminat cu mii de gulguțe

Postat acum

on

De către

Mii de gulguţe vor lumina Parcul Central cu ocazia Festivalului Luminii. Evenimentul se va desfașura sâmbată, 23 septembrie, în intervalul 16:00 – 21:00. Evenimentul a ajuns la ediția a XVII-a la nivel național și la cea de-a XII-a ediție desfășurată în Târgu Jiu. Organizatorul este Organizația Cercetașii României.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Zeci de elevi gorjeni, amendați pentru fumat

Postat acum

on

De către

Zeci de elevi, de la școli din județul Gorj, au fost sancționați, după ce au fost prinși că fumau în unitățile de învățământ. De la începutul noului an școlar, jandarmii gorjeni au amendat 20 de tineri liceeni. ”În primel opt zile, de la debutul anului, colegii noștri au sancționat 20 de elevi, toți de la licee”, a declarat locotenent colonelul Eugen Brânzan, de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj.
Legislația din țara noastră interzice fumatul în unitățile școlare, însă elevii cred că pot scăpa neobservați și nepedepsiți. Potrivit datelor oficiale, peste 40 la sută dintre fumătorii din România au acest viciu dinainte de a împlini 18 ani.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Acoperișul unui bloc din zona Autogării Târgu Jiu, pericol public

Postat acum

on

De către

Locatarii unui bloc din municipiul Târgu Jiu avertizează că acoperișul imobilului lor este un pericol atât pentru locatari cât și pentru trecători. Acoperișul este degradat și sta să cadă. Cetățenii consideră că asociația de locatari trebuie să intervină dar și autoritatea locală.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR