Connect with us

ACTUALITATE

Directoarea de la Salubris Gilort nu a mai băgat salariații în șomaj tehnic! Și-a dat ea demisia

Postat acum

on

Maria Dumitrașcu, directorul Salubris Gilort Târgu-Cărbunești, nu a mai trimis salariații societății Consiliului Local în șomaj tehnic, cum și-a făcut planul la începutul lunii. Salariații spun că, Dumitrașcu nu a dat doar înapoi ci ar fi anunțat că și-ar fi dat demisia, urmând să mai rămână în funcție până la începutul lunii viitoare, acum fiind în preaviz. Angajații spun că, din păcate, deși au scăpat de șomajul tehnic lor nu li s-au reparat și problemele cu salariile, iar de primă de Paște nici vorbă.

Salariații de la Salubris Gilort nu mai au niciun fel de sporuri, iar de câteva luni au nu rămas și fără sporul de vechime de 20%. În Salubris Gilort Târgu-Cărbunești lucrează aproape 50 de persoane, o parte dintre angajați fiind rude ale directoarei ori localnici angajați de aceasta din comuna Berlești, unde aceasta este consilier local PSD.

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Vor să scoată la concurs postul de secretar al primăriei

Postat acum

on

De către

Postul de secretar al Primăriei Albeni va fi scos la concurs. Acesta este vacant și a devenit unul absolut necesar, după ce primarul a fost arestat, iar atribuțiile acestuia au fost preluate de viceprimar. Pentru o perioadă, pe postul de secretar al localității a fost detașat șeful juriștilor din Prefectura Gorj, Liviu Diaconescu, care a revenit la instituția de la Târgu Jiu. Noul prefect de Gorj, Cristina Cilibiu, spune că se impune scoaterea la concurs a postului de secretar de la Albeni, care este vacant. În perioada următoare, se vor demara procedurile pentru organizarea concursului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR