Connect with us

EVENIMENTE

Din victimă, în arestul poliției

Postat acum

on

Bărbatul care a acuzat un polițist că l-a agresat în propria casă a ajuns în arest. Târgujianul de 35 de ani este acuzat că a stârnit un scandal, în municipiu și a agresat un alt bărbat, în fața unui magazin, după care a fugit acasă. Polițiștii l-au căutat și l-au găsit la domiciu, unde susține că a fost lovit de unul dintre oamenii legii. „În continuarea cercetărilor efectuate în cadrul dosarului penal, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 35 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activității infracționale”, au anunțat reprezentanții IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

A încercat să fugă de polițiști, cu mopedul neînmatriculat

Postat acum

on

De către

Un bărbat a fost urmărit de polițiști, după ce a încercat să fugă de oamenii legii, care l-au prins cu un moped neînmatriculat. „Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești, au depistat în trafic, un bărbat, de 35 ani, din comuna Săulești, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe DC 46 Săulești. Conducătorul mopedului nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiști, aceștia din urmă procedând la urmărirea și imobilizarea acestuia”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Poluare gravă cu țiței la Vierșani!

Postat acum

on

De către

Un nou incident cauzat de uzura conductelor de transport țiței în zona Viersani, comuna Jupânesti, identificat și verificat de comisarii Gărzii de Mediu Gorj a condus la constatarea unei poluării grave a solului. Operatorul care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor, responsabil de acest incident a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 65 000 lei și obligat să ia măsuri de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tânăr prins după ce a furat bicicleta unui bărbat

Postat acum

on

De către

Un tânăr a fost prins de polițiști, după ce a furat bicicleta unui bărbat, pe care o lăsase asigurată cu un sistem tip cablu de balustrada blocului. „În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 25 de ani, din  municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”,

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR