Connect with us

POLITICĂ

Dezbateri organizate de liderii PNL Gorj pe Fondul de Tranziție Justă

Postat acum

on

Conducerea PNL Gorj organizează evenimente de informare publică pentru Fondul de Tranziție Justă, anunță organizația liberală prin intermediul unui comunicat de presă.

De altfel, președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, împreună cu prim-vicepreședintele PNL Gorj, prefectul Cristina Cilibiu, și vicepreședintele PNL Gorj, Iulian Popescu, au inițiat o serie de dezbateri pe tema  Fondului de Tranziție Justă. Reprezentanții PNL Gorj vor să se asigure că gorjenii au toate informațiile necesare pentru a beneficia de acest program de finanțare creat special pentru județul nostru.

„Astăzi, la Universitatea Constantin Brâncuși, s-au lăsat două ghiduri de scriere a proiectelor care se vor finanța din FTJ. Secretarul de stat liberal din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, Ovidiu Câmpean, a oferit primarilor gorjeni, dar și antreprenorilor, consultanților și reprezentanților instituțiilor publice toate informațiile legate de FTJ. fondul de Tranziție Justă are o alocare financiară de peste 530 de milioane de euro și are rolul de a compensa consecințele decarbonării la nivelul județului Gorj. Partidul Național Liberal, prin reprezentanții săi, acordă gorjenilor tot sprijinul pentru a accesa aceste fonduri care vor genera noi locuri de muncă și noi activități economice”, transmite PNL Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Drapelul României, lung de o sută de metri, desfășurat de liberali la Târgu Jiu, Rovinari și Motru

Postat acum

on

De către

Un drapel național al României, lung de 100 de metri, a fost desfășurat de liberalii gorjeni în Parcul Central din Târgu Jiu, pe Calea Eroilor și în Parcul Coloanei, celebrând Ziua Națională.

Același drapel a ajuns și la Motru și la Rovinari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un lider PNL și-a dat demisia și a făcut un partid nou

Postat acum

on

De către

Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, a format un nou partid. Deputatul din județul Hunedoara a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că părăsește Partidul Național Liberal, pentru un nou proiect politic, o platformă conservatoare. Presa centrală a anunțat, pe surse, că denumirea noii formațiuni, cu care ex-liderul liberal vrea să intre în campania electorală de anul viitor, este PACE.
În PNL există, în ultima perioadă, tot mai mulți membri nemulțumiți de modul în care este gestionat partidul de actuala conducere. Din filialele din țară au fost anunțate sute de plecări ale membrilor, printre care numeroși primari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!