Connect with us

POLITICĂ

Deputatul Weber: Duminică trebuie să mergem toți la vot!

Postat acum

on

Dragi gorjeni, duminică, 6 decembrie, trebuie să mergem cu toții la vot! Este necesar să fim prezenți, să ne exprimăm opțiunea pentru Gorj, pentru România!
Înainte de a vota, NU uitați că guvernarea de dreapta a tăiat salarii și pensii, în timp ce guvernarea PSD a crescut salariile și pensiile. NU uitați că guvernarea de dreapta a falimentat firme, a închis porțile școlilor și spitalelor, în timp ce guvernarea PSD a introdus facilități fiscale pentru sprijinirea antreprenorilor, a mărit salariile profesorilor și medicilor, și a modernizat infrastructura din Educație și Sănătate.
NU uitați că PSD și-a respectat întotdeauna promisiunile.
Dragi gorjeni, să mergem cu toții la vot, duminică! Să spunem NU politicii de dreapta, care promovează haosul, incompetența, ura, manipularea și dezinformarea! România are nevoie de solidaritate, de profesionalism și oameni cu viziune, de patriotism și consens național, nu doar pentru a învinge pandemia, ci pentru a avea șansa de a se dezvolta, de a deveni cu adevărat o casă a tuturor cetățenilor săi!
Așadar, în 6 decembrie, să votăm PSD!

Mihai Weber, președintele PSD Gorj

Comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Gorj.
Executat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL , prin www.gorjexpress.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 11200020

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Social-democratul Marius Vijulan va prelua cârma Primăriei Vladimir

Postat acum

on

De către

Viceprimarul Marius Vijulan de la PSD este cel care va prelua conducerea Primăriei Vladimir după ce Prefectura îl va suspenda pe actualul primar din funcție, urmare a condamnării sale definitive pentru abuz în serviciu. Deocamdată, liberalul Ion Ianăși este în mandat și își va continua programul pregătit pentru 1 Decembrie în localitate.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Florin Cârciumaru reținut pentru mărturie mincinoasă!

Postat acum

on

De către

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reținerea pentru 24 ore a lui Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului și fost președinte al PSD Gorj, pentru mărturie mincinoasă. Acesta este urmărit penal în dosarul privind spălarea cu jet de apă sub presiune a Porții Sărutului. Dosarul se află în cercetare la procurorul Lavinia Ilie, de scurt timp, după ce mulți ani a stat la procurorul Onescu care a clasat de mai multe ori cauza iar instanța a readus-o la Parchet.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache este noul președinte al PNL Gorj cu 271 de voturi! 16 voturi nule

Postat acum

on

De către

Gheorghe Pecingină a obținut 67 de voturi.

Ion Iordache a obținut 271 de voturi.

Voturi nule sunt 16.

,,Vreau sa facem o mare echipa la Gorj. Voi face toate eforturile să lăsăm la o parte orgoliile care au fost până acum. Voi incerca să găsesc o soluție sa avem un climat de lucru corect”, a declarat Ion Iordache.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR