Connect with us

EVENIMENTE

Dat dispărut, găsit la muncă în Danemarca

Postat acum

on

Un gorjean dat dispărut de familie a fost găsit în Danemarca, unde plecase la muncă. Mama bărbatului de 30 de ani  a sesizat poliția, că fiul ei nu mai poate fi contactat din data de 10 februarie. „În urma schimbului de date realizat prin intermediul Centrului de Cooperare Politienească Internațională – Biroul SIRENE, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au clarificat situația bărbatului disparut, stabilind ca acesta este în Danemarca. Familia bărbatului a fost înștiințată cu privire la situația bărbatului”, arată IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Mașină răsturnată în șanț la Romanești

Postat acum

on

De către

Un autoturism marca Volkswagen s-a răsturnat, astăzi, pe plafon într-un șanț, pe raza localității Romanești, aparținând municipiului Târgu Jiu. IPJ Gorj anunță că evenimentul a fost o banală tamponare fără victime. La fața locului s-au adunat însă numeroși localnici, accidentul fiind unul spectaculos. Oamenii se mirau cum șoferul autoturismului ajuns în șanț a scăpat cu viață.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Dubiță în șanț, la Copăcioasa!

Postat acum

on

De către

O dubită a ajuns, astăzi, în afara părții carosabile. Mașină era grav avariată în partea din față, în urma unui accident rutier care a avut loc pe raza comunei Scoarța, la Copăcioasa. Accidentul nu a fost cu victime.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR