Home / POLITICĂ / Dănuț Bălu, schimbarea de care are nevoie localitatea Fărcășești

Dănuț Bălu, schimbarea de care are nevoie localitatea Fărcășești

Localitatea Fărcășești are nevoie de o schimbare. Locuitorii comunei merită mai mult, este de părere fostul primar, candidatul PSD, Dănuț Bălu. Faptul că nici acum oamenii nu beneificază de infrastructura de bază, cum este apa potabilă și canalizarea, înseamnă cu lucrurile nu funcționează. Nici infrastructura rutieră nu este pusă la punct așa cum ar trebui, iar asta dă de lucru viitorului primar.

”La baza deciziei mele de a candida au stat abuzurile comise prin localitate în ultimii ani, cum ar fi impunerea unei taxe pe apa nepotabilă, consumată în urmă cu cinci ani. Este un abuz, iar instanța a constatat asta și, cu toate acestea, actuala administrație nu o respectă. Oamenii trebuie să voteze pentru binele lor. Pentru a beneficia de facilitățile la care au dreptul. Am făcut multe lucruri bune pentru oamenii din localitate când am fost primar și cred că acestia apreciază”, a declarat Dănuț Bălu, candidatul PSD la Primăria Fărcășești.

Potabilizarea apei în toată comuna este principalul obiectiv pe care candidatul PSD și-l propune să îl realizeze în următorii patru ani, dar și introducerea canalizării prin comună. De asemenea, infrastructura rutieră este un alt proiect despre care Dănuț Bălu vorbește în programul său electoral. Pentru tinerii din comună, Dănuț Bălu vrea să facă un after school, unde aceștia își pot lăsa copiii cu încredere în timp ce ei sunt la serviciu. Atunci când a fost primar, Dănuț Bălu a vorbit pentru prima dată de achiziționarea de tablete pentru elevii din localitate. Iată că acum se simte lipsa acestora, iar achiziționarea lor este esențială în activitatea școlară. Multe dintre proiectele începute de Bălu au fost întrerupte la preluarea administrației de altă echipă, proiecte gândite pentru comunitate, în special pentru elevi și bătrâni. De aceea, Dănuț Bălu vrea cu orice preț reluarea tuturor programelor destinate acestora. Ca exemplu, cursurile de dans, de canto și alte activități bune pentru comunitate.Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro CUI mandatar financiar: 21200019

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *