Connect with us

POLITICĂ

Dănuț Bălu, schimbarea de care are nevoie localitatea Fărcășești

Postat acum

on

Localitatea Fărcășești are nevoie de o schimbare. Locuitorii comunei merită mai mult, este de părere fostul primar, candidatul PSD, Dănuț Bălu. Faptul că nici acum oamenii nu beneificază de infrastructura de bază, cum este apa potabilă și canalizarea, înseamnă cu lucrurile nu funcționează. Nici infrastructura rutieră nu este pusă la punct așa cum ar trebui, iar asta dă de lucru viitorului primar.

”La baza deciziei mele de a candida au stat abuzurile comise prin localitate în ultimii ani, cum ar fi impunerea unei taxe pe apa nepotabilă, consumată în urmă cu cinci ani. Este un abuz, iar instanța a constatat asta și, cu toate acestea, actuala administrație nu o respectă. Oamenii trebuie să voteze pentru binele lor. Pentru a beneficia de facilitățile la care au dreptul. Am făcut multe lucruri bune pentru oamenii din localitate când am fost primar și cred că acestia apreciază”, a declarat Dănuț Bălu, candidatul PSD la Primăria Fărcășești.

Potabilizarea apei în toată comuna este principalul obiectiv pe care candidatul PSD și-l propune să îl realizeze în următorii patru ani, dar și introducerea canalizării prin comună. De asemenea, infrastructura rutieră este un alt proiect despre care Dănuț Bălu vorbește în programul său electoral. Pentru tinerii din comună, Dănuț Bălu vrea să facă un after school, unde aceștia își pot lăsa copiii cu încredere în timp ce ei sunt la serviciu. Atunci când a fost primar, Dănuț Bălu a vorbit pentru prima dată de achiziționarea de tablete pentru elevii din localitate. Iată că acum se simte lipsa acestora, iar achiziționarea lor este esențială în activitatea școlară. Multe dintre proiectele începute de Bălu au fost întrerupte la preluarea administrației de altă echipă, proiecte gândite pentru comunitate, în special pentru elevi și bătrâni. De aceea, Dănuț Bălu vrea cu orice preț reluarea tuturor programelor destinate acestora. Ca exemplu, cursurile de dans, de canto și alte activități bune pentru comunitate.Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro CUI mandatar financiar: 21200019

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Acuză Guvernul că își bate joc de dosarul Brâncuși. „Mă tem că este cam târziu”

Postat acum

on

De către

Deputatul Mihai Weber acuză guvernul, că a tratat cu dezinteres operele lui Constantin Brâncuși și crede că dosarul de introducere în patrimoniul UNESCO riscă să fie respins. Parlamentarul PSD dă vina pe faptul că instituțiile abilitate nu au făcut nimic, pentru a ajuta la obținerea unui rezultat favorabil ansamblului de la Târgu Jiu, care va intra în dezbaterea comisiei, în prioada următoare. ”Se știe de câteva luni bune că trei grupuri de experți independenți au recomandat ca, de acum încolo, să nu mai fie acceptat în UNESCO niciun dosar cu monumente asociate unui război. Imediat ce am preluat președinția Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, am avut mai multe întâlniri pe acest subiect cu Delegatul Permanent al României la UNESCO, cu specialiștii de la Institutul Național al Patrimoniului, cu reprezentanți ai Ministerului Culturii, ai Ministerului Afacerilor Externe, practic, cu toți cei implicați. Am pus la aceeași masă pe toți cei implicași, dar Guvernul României este cel care are atribuții în relația directă cu UNESCO. Noi, comisia, suntem doar un organism legislativ și consultativ. Mereu am atras atenția că există riscul să ne trezim din nou în situația de a vedea Dosarul Brâncuși amânat. Înțeleg că abia acum reprezentanții României fac demersuri pentru ca decizia atât de tranșantă să fie reanalizată, dar mă tem că este cam târziu”, a declarat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un senator de Gorj acuză premierul că împarte banii preferențial

Postat acum

on

De către

Senatorul PSD, Cristinel Rujan, acuză Guvernul Cîțu că împarte preferențial banii publici. Parlamentarul spune că mare parte din sumele de la rectificare ar urma să ajungă la primarii PNL și că, în acest fel, premierul vrea să-și atragă voturile primarilor, pentru alegerile din luna septembrie. “Este cu gândul exclusive la fotoliul de lider. Rectificarea o va face pe considerente strict politice. Adică va da numai la UAT-urile conduse de primari PNL. Va da și la UDMR și USR și va umili primarii PSD, cu sume derizorii, pentru a nu fi considerat că nu dă și altora, ca să demonstreze că nu sunt în stare să ducă la bun sfârșit proiectele”, a declarat Rujan, într-o conferință de presă.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Este sau nu Iordache de partea lui Ludovic Orban

Postat acum

on

De către

Alegerile pentru funcția de președinte al PNL naște multe intrigi, chiar și în județul Gorj. Dacă săptămâna trecută, senatorul Ion Iordache era dat ca și candidat pentru alegerile județene, într-un final a rămas un singur candidat, Dan Vîlceanu, iar la conferința ce a avut loc duminică, Iordache a stat lângă Ludovic Orban, în cealaltă parte fiind susținătorii lui Florin Cîțu. În presă au apărut, de asemenea, informații că Iordache s-a poziționat de partea lui Orban, însă azi, Marcel Romanescu a declarat că o decizie în acest sens va fi luată de conducerea organizației județene, care va face o recomandare celor care vor participa la vot de la nivel național. „Am discutat și cu Dan Vîlceanu și cu Ion Iordache, înaintea conferinței. Chiar în condițiile în care aș fi intrat într-una dintre echipe, dar mă bucur din suflet că după acele discuții am putut merge cu o singură echipă în conferința județeană, nu se luase niciun fel de decizi,e pentru susținerea unui candidat sau a celuilalt. La momentul acela, nu putea să fie o singură decizie unitară pentru susținerea unui candidat”, a spus Romanescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR