Connect with us

ACTUALITATE

Dan Vîlceanu, încă un mandat în fruntea PNL Gorj

Postat acum

on

Deputatul Dan Vîlceanu a obținut încă un mandat de președinte în fruntea filialei PNL din județul Gorj, cu un număr de 348 de voturi din 350 de voturi exprimate.
De asemenea, noul Birou Politic Județean (BPJ) al PNL Gorj a fost ales duminică, 11 iulie, având următoarea componență:
Președinte- Dan Vîlceanu;
Prim- vicepreședinți: Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, și Dumitru Leuștean, primarul din Novaci;
Vicepreședinți: Iulian Popescu, consilier în Cancelaria Primului Ministru Florin Cîțu, Cristina Cilibiu, primarul din Turceni, Robert Filip, primarul din Rovinari, Dana Constantinescu, consilier județean și inspector general, Dumitru Vulpe, primarul din Cîlnic, Gheorghe Grivei, consilier județean, Robert Ciocioi, vicepreședinte ACROPO, Sorin Chircu, șef departament CE Oltenia;
Membri: Bogdan Bejinaru, viceprimar Târgu Jiu, Robert Ciutureanu, primarul din Țânțăreni, Irina Cojocaru, primarul din Bumbești Pițic, Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia, Adrian Dăianu, prim-vicepreședinte la PNL Târgu Jiu, Dragoș Hațegan, directorul Spitalului Turceni, Dorin Ionescu, președinte PNL Mătăsari, Ion Iorga, consilier local Motru, Gheorghe Orzan, consilier județean, Dragoș Păsărin, consilier județean, Cristinel Tănăsie, consilier județean, Constantin Popescu, consilier județean, Denisa Șută, consilier județean, Robert Șandru, student, Gabriela Târsu, consilier comunicare.
De asemenea, conform statutului PNL, parlamentarii Gheorghe Pecingină și Ion Iordache sunt membri în BPJ, cu funcții de vicepreședinte.
De asemenea, sunt membri de drept în Biroul Politic județean: președinta organizației de femei Iuliana Iliescu, președintele organizației de tineret Robert Răduțoiu, președintele organizației seniorilor liberali Constantin Dumitrescu, președintele Ligii aleșilor locali Dumitru Modrea și președintele organizației oamenilor de afaceri Mihai Olaru.
Secretarul general și secretarii adjuncți vor fi desemnați la prima întrunire a noului Birou Politic Județean.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Video: Salariat al Primăriei Târgu Jiu, fără mască în autobuz!

Postat acum

on

De către

Un angajat al Primăriei Târgu Jiu a fost surprins de un călător într-un mijloc de transport al Transloc, cu masca sub barbă. Călătorul susține că, tot timpul, respectivul angajat călătorește în mijloacele de transport în comun în aceiași manieră, dar nimeni nu îl sancționează.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salarii mai mari în pandemie

Postat acum

on

De către

Românii au avut salarii mai mari în pandemie, conform datelor unei platforme de recrutare online. Anul trecut, lefurile au înregistrat creșteri, în aproape toate domeniile, iar numărul locurilor de muncă a crescut și el cu 25%, față de 2020. Jumătatea dintre joburi s-au adresat specialiștilor care fac muncă de birou. Datele au fost publicate de platforma online de joburi, BestJobs. Salariile au înregistrat creșteri de 16% în IT și 31% în vânzări și marketing. Prin intermediul platformi de recrutare au fost înregistrate 1,8 milioane de aplicări pentru diferitele joburi postate de angajatori.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Peste 160.000 teste Covid au ajuns, azi, în școlile din Gorj

Postat acum

on

De către

O nouă tranșă de teste de salivă a fost distribuita școlilor din județul Gorj. 163.800 de teste au ajuns la unități, care le vor da părinților, urmând că testarea sa fie efectuata miercuri. „În această dimineață au fost distribuite la sediul ISJ Gorj teste pentru toate scolile. Acestea vor intra în posesia elevilor marți, iar testarea se va face miercuri dimineata”, a transmis șefa Inspectoratului Școlar Gorj, Dana Constantinescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR