Connect with us

POLITICĂ

Dacă se vrea, se poate

Postat acum

on

Cu o echipă capabilă, lucrurile merg bine. O demonstrează investiția de modernizarea a drumului care străbate comuna Padeș, DJ 671 Apa Neagră-Valea Mare, în lungime de 18 km, care arată că implicarea președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a președintelui PSD Gorj, Mihai Weber, dar și la insistențele candidatului PSD de la Padeș, Mihăiță Troacă, a avut efectul dorit. Astfel, investiția a fost deja inclusă în lista sinteză de investiții din cadrul programului „Drumuri de interes local și drumuri de interes județean”, aprobată prin Ordin de ministru în data de 19.08.2020.

Realizarea acestei investiții este foarte importantă, atât pentru confortul localnicilor din Padeș, cât și pentru punerea în valoare a zonei din punct de vedere turistic.

Este doar unul dintre proiectele propuse de Mihăiță Troacă, candidatul PSD pentru Primăria Padeș.

Cu o echipă de consilieri de bună credință și bine pregătită, Mihăiță Troacă vrea să schimbe aspectul localități natale, Padeș.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ
Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro
CUI mandatar financiar: 21200019
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Cloudy
06:3320:18 EEST
Se simt: 7°C
Vânt : 3km/h SSW
Umiditate : 92%
Presiunea aerului: 1011.51mbar
Indexul UV: 0
MarțiMiercuriJoi
15/3°C
17/4°C
19/8°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR