Connect with us

SPORT

Cupa AKTIV Motru la lupte! Peste 200 de participanți, luptătorii motreni pe podium

Postat acum

on

Din această dimineață, la Motru,  se desfășoară un prim campionat național de amploare la lupte, în care printre principalii organizatori se află Clubul Sportiv Minerul Motru-Secția Lupte.

La competiția care a debutat astăzi participă peste 200 de sportivi din țară, băieți și fete care au dus lupte crâncene pe saltea.

De altfel, fiecare club a participat în această competiție cu sportivi valoroși, medaliați la faze naționale și internaționale.

De asemenea, au fost prezenți aici antrenori dar și foști sportivi de valoare, pentru a încuraja, susține și promova acest sport chiar de la Motru.

Primarul Cosmin Morega a premiat, cu această ocazie, două sportive din Motru, pe Florentina Manțog și pe Scărlătescu Nicoleta, asta pentru rezultatele deosebite obținute la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă, ce a avut loc în urmă cu o lună de zile.

Tot la acest eveniment, în semn de respect și de prețuire autoritatea locală a acordat, în semn de respect, mai multe diplome celor care s-au implicat, de-a lungul anilor, și au șlefuit campioni ai acestui acestui sport.

Pe viitor, astfel de competiții se doresc a fi cât mai dese, chiar în aer liber, următoarele vizând Târgu Jiul, Craiova, Bucureștiul.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Baschetbaliștii CSM au spart gheața, după un an de înfrângeri

Postat acum

on

De către

Baschetbaliştii CSM Târgu Jiu au reuşit să spargă gheaţa şi au obţinut prima victorie din actuala ediţie a Ligii Naţionale. Ieri, echipa gorjeană a înregistrat primul succes stagional, după ce a trecut de CSM Miercurea Ciuc, cu scorul de 67-63. Meciul a contat pentru etapa a-13-a din Conferinţa A din Liga Naţională de Baschet Masculin. Antrenorul croat Kresimir Basic a debutat cu victorie pe banca echipei din Târgu Jiu, într-un meci în care Shamiel Stevenson, cu 26 de puncte marcate, a fost cel mai bun om al gorjenilor.
Baschetbaliştii gorjeni au condus în permanenţă, într-o partidă echilibrată.

Continuă să citeşti

SPORT

Baschetbaliștii CSM încheie anul fără nicio victorie

Postat acum

on

De către

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a fost înfrântă și în ultimul meci pe care l-a disputat în acest an. Baschetbaliștii târgujieni încheie prima parte a campionatului, fără nicio victorie. Aseară, CSM Târgu Jiu a pierdut pe terenul liderului, Rapid Bucureşti, cu scorul de 87-62. Conducerea clubului sportiv municipal a anunțat că va face o analiză la echipa de baschet și vor fi luate măsuri.

Continuă să citeşti

SPORT

Nou eșec al baschetbaliștilor CSM Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au pierdut din nou, ieri, meciul disputat pe teren propriu, împotriva echipei FC Argeş Piteşti. Meciul, care s-a terminat cu scorul de 60 -80, a contat pentru etapa a-7-a din Liga Naţională de Baschet Masculin. Conducerea clubului speră ca echipa să spargă gheaţa în Liga Naţională și să bifeze prima victorie. Câteva sute de suporteri au fost prezenți în tribunele Sălii Polivalente. Trupa antrenată de Claudiu Alionescu şi Porter Troupe a ratat însă oportunitatea de a-şi trece în cont prima victorie din acest sezon.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR