Connect with us

Uncategorized

Cresc pomi în acoperișul Casei de Cultură

Postat acum

on

Casa de Cultură din Târgu Jiu, care se află în stare avansată de degradare, în așteptarea reabilitării, arată ca o clădire abandonată de ani buni. Cu toate acestea, în imobil este încă activitate. Prin acoperișul clădirii au crescut arbuști, în timp ce zidurile se degradează continuu. 14,2 milioane de lei costă modernizarea Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu, de care se va ocupa o societate de construcții din București, deținută de un om de afaceri cu origini gorjene. Autoritățile spun că aceeași firmă realizează și proiectarea și lucrarea în sine.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DEZVĂLUIRI LOCALE

Date false la recensământul din Gorj! Primăriile își protejează astfel angajații

Postat acum

on

De către

În mai multe localități din Gorj s-au oferit recenzorilor date false, interesul de a majora populația comunelor a fost unul gândit de primării. La un număr redus de populație, scad și posturile din UAT-uri. Funcționarii rămân pe posturi, cu un recensământ făcut din pix, iar salariile nu scad.

Șocant a fost când s-a făcut o comparație între cifrele de la recensământul din localitățile respective și datele de la Evidența Populației. O astfel de diferența s-a constatat în comuna Roșia de Amaradia.

„Am avut o populaţie de 3.628. Cu alunecările de teren s-au mai mutat la Cojani şi la Câmpu Mare. Scopul nostru era să avem tot peste 3.000, ca să rămânem localitate de gradul II. De asta ne-am luptat şi noi cu echipa primăriei şi cu recenzorii. Avem peste 3.100 şi asta înseamnă că rămânem comună de gradul II“, a menționat Liviu Cotojman, primarul comunei Roşia de Amaradia.

În comunele unde există astfel de probleme se vor face verificări anunță Direcția Județeană de Statistică.

Primele rezultate ale recensământului vor fi publicate în decembrie 2022, a anunțat luni INS.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

FOTO EXCLUSIV! Imagini horror cu accidentul de la Rânca! Un bărbat a murit!

Postat acum

on

De către

Un bărbat angajat al unei firme din Vâlcea, și-a piertut viața, miercuri seara, după ce  s-a răsturnat cu autobetoniera, la intrarea în orașul Novaci. Șoferul se întorcea de la Rânca și, în ultima curbă, înainte de intrarea în Novaci, a pierdut controlul autobetonierei, a rupt parapetul din beton de pe marginea șoselei și s-a răsturnat.

Evenimentul rutier a fost anunțat în jurul orelor 21,00, însă salvatorii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului.

Inspectorii ITM Gorj efectuează verificări în legătură cu accidentul mortal de muncă.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

FOTO. Gorjeancă, fost ofițer de penitenciare, vedetă pe o platformă on-line destinată adulților!

Postat acum

on

De către

După ce a activat vreme de câțiva ani la Penitenciarul Tg-Jiu, o tânără gorjeancă a ajuns director al unui penitenciar în Dolj, însă a fost nevoită să se pensioneze, în urma unor scandaluri de răsunet. Ulterior, gorjeanca s-a apucat să facă sport în mod intensiv și-a mărit bustul și a devenit vedetă pe o platformă online pentru adulți.

Cu un nou aspect fizic, tânăra și-a deschis un cont pe platforma OnlyFans, cu numele „Sexy Brunette”, unde a început să posteze, contra cost, filmări și fotografii în care apare în ipostaze indecente, potrivit Gândul.ro.

„Sunt singura fată de pe OnlyFans care oferă posibilitatea tuturor abonaților să interacționeze cu mine. Tot ce fac, fac cu drag și implicare”, se prezintă „Sexy Brunette”.

Contactată de jurnaliștii publicației menționate, fostul ofițer de penitenciare a confirmat fapul că „Sexy Brunette” este contul ei, dar a menționat că a recurs la această metodă deoarece este bolnavă și are nevoie de bani, mai ales că este mama a patru copii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR