Connect with us

ACTUALITATE

Credite de peste 621 de milioane de euro pentru CE Oltenia

Postat acum

on

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) ia în calcul acordarea a opt credite Complexului Energetic Oltenia. Banii vor fi folosiți pentru realizarea unor parcuri fotovoltaice. Costul total al construcției celor 8 parcuri fotovoltaice, cu o capacitate instalată totală de 735 MWp, este de 621,4 milioane de euro.

Mai exact, Complexul Energetic Oltenia pregătește, cu sprijinul Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), contractarea unui credit sindicalizat de la mai multe instituții bancare românești și europene pentru susținerea contribuției proprii la investițiile în noi capacități de producție de energie.

Interesant este că CE Oltenia a fost obligat să se asocieze cu investitori străini pentru realizarea celor opt investiții, investitori care să vină cu un aport în bani, câtă vreme compania din Gorj vine cu terenurile, oamenii și elemente de infrastructură.

De menționat este că șapte din cele opt parcuri fotovoltaice pe care le are în plan Complexul Energetic Oltenia vor fi realizate în Gorj, iar al optulea în Dolj.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR