Connect with us

POLITICĂ

Crasna, localitatea în care PSD se bucură de susținere totală

Postat acum

on

Localitatea Crasna reprezintă una dintre cele mai importante localități ale Gorjului. Dezvoltarea acesteia a fost posibilă ca urmare a măsurilor întreprinse de PSD, în perioada în care s-a aflat la guvernare.

Unele dintre cele mai importante proiecte de dezvoltare ale localității au fost finanțate prin programele lansate de Guvernul Partidului Social Democrat, în perioada 2017-2019, prin PNDL. De aceste programe a profitat și UAT Crasna, iar cetățenii știu acest lucru și îl apreciază. La întâlnirile cu oamenii, echipa PSD a fost primită cu optimism, iar asta îi încurajează pe viitorii parlamentari să continue munca pentru dezvoltarea României.

Finanțări de sute de miliarde de lei pentru județul Gorj, acordate în guvernarea PSD, prin PNDL
Toate aceste fonduri au fost acordate fără a se ține cont de culoarea politică, pentru: investiții în infrastructura școlară (reabilitări și modernizări de grădinițe și școli), înființări de noi rețele de apă, canal și gaze. Și asta pentru că românii merită o viață mai bună, iar noi, social-democrații gorjeni, asta facem! Preferăm faptele în locul vorbelor și ne respectăm întotdeauna promisiunile.

Sute de miliarde au fost acordate în Guvernarea PSD pentru reabilitarea și modernizarea unităților medicale, pentru dotarea lor cu echipamente și aparatură medicală de ultimă generație, care să permită oferirea unor servicii de calitate, la standarde europene. A fost un efort susținut, de echipă, la care au contribuit atât parlamentarii PSD de Gorj, cât și președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu, care au răspuns astfel solicitării tuturor managerilor de spitale din județul nostru.

Comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Gorj.
Executat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL , prin www.gorjexpress.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 11200020

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

PNL: Cele mai mari parcuri fotovoltaice din Oltenia se construiesc în Comuna Câlnic

Postat acum

on

De către

Primarul liberal al comunei Câlnic, Dumitru Vulpe, a aprobat în ședința de azi a Consiliului Local al comunei, Planul Urbanistic Zonal. Prin acest demers, Complexul Energetic Oltenia va construi două parcuri fotovoltaice cu o capacitate totală instalată de 260 MW.

Acestea vor fi cele mai mari parcuri fotovoltaice din Oltenia, construite pe halde de steril aparținând carierei de lignit Tismana, de pe raza comunei Câlnic.

Primul parc fotovoltaic, denumit Tismana II, va avea o capacitatea instalată de 132 MW, se va întinde pe o suprafață de circa 170 Ha și va produce o cantitate de energie anuala de 160.000 MWh.

Proiectarea, execuția și punerea în funcțiune a acestei capacități de producție, va costa 110 milioane de Euro.

Al doilea parc fotovoltaic, denumit Tismana I, va avea o capacitate instalată de 128 MW, se va întinde pe o suprafață de 160 Ha, și va produce o cantitate de energie anuala de 155.000 MWh.

Proiectarea, execuția și punerea în funcțiune a acestei capacități de producție, va costa în jur de 105 milioane Euro.

Durata de execuție a lucrărilor de construire este estimata la 18 luni, perioadă în care vor lucra minim 50 de salariați pentru fiecare parc.

Prin acțiunile întreprinse de primarul liberal, Dumitru Vulpe, și prin actele administrative emise cu respectarea legii, s-au creat premizele:
1. Unor investiții majore pe raza comunei;
2. Înființarea unor locuri de munca prin care, persoane din comuna Câlnic își pot asigura venituri pentru familie;

3. Obținerea de venituri la bugetul local din taxele aferente terenului și impozitului din veniturile salariale, venituri ce dau posibilitatea dezvoltarii comunei;

4. Producerea de energie din surse regenerabile care va avea efect scăderea prețului energiei la consumatorul final și implicit al cheltuielilor cu utilitățile cetățenilor comunei Câlnic.

Efortul susținut al primarului Dumitru Vulpe pentru dezvoltarea comunei, pentru realizarea unor proiecte importante care aduc beneficii locale, județene și naționale reprezintă un exemplu pentru orice administrație care vrea să facă performanță!

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Gorjeanul Toni Greblă a renunțat la postul de prefect al Capitalei!

Postat acum

on

Gorjeanul Toni Greblă nu mai este, oficial, prefectul Capitalei. Hotărârea de Guvern privind încetarea mandatului de prefect a lui Toni Greblă a fost publicată în Monitorul Oficial. Toni Greblă, susținut de PSD, UDMR și minorități naționale, a fost votat de plenul reunit al Parlamentului în funcția de președinte al Autorităţii Electorale Permanente, pentru un mandat de opt ani. Toni Greblă a primit 251 de voturi favorabile și 110 „contra”.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Anunță un nou partid. Ce rol joacă Belgher

Postat acum

on

De către

Fostul consilier Leonida Belgher anunță apariția unui nou partid, în județul Gorj. Belgher dă de înțeles, într-un live pe o rețea de socializare, că are un rol important în noua structură politică, naționalistă. „Am primit un telefon de la un om deosebit, am primit ok-ul să facem o echipă de naţionalişti la nivelul judeţului Gorj. Vreau ca, în fiecare comună, să găsim câte un om care să reprezinte interesele localităţii şi să fie luptător. Vreau ca toţi oamenii care iubesc dreptatea să vină lângă mine. Trebuie să ne unim pentru că, altfel, nu vom schimba nimic(…). Am zic că, dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă după acel nenorocit de COVID, când am stat trei luni în spital, am zis că vreau să fac bine oamenilor. Vreau să veniţi alături de mine şi, pe 7 aprilie, ne vom întâlni şi veţi avea o mare surpriză”, a declarat Belgher, într-un filmuleţ postat pe pagina de socializare.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR