Connect with us

POLITICĂ

Cosmin Popescu, „Alături de tine „

Postat acum

on

„Alături de tine „ este programul cu care Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, vine în fața gorjenilor, pentru următorii patru ani. În cele 44 de file din program, candidatul PSD a reușit să atingă cele mai importante obiective de dezvoltare ale Gorjului, cum ar fi sănătatea, educația, infrastructura rutieră, dezvoltarea economică sau zona de turism.

În ceea ce privește sănătatea, aceasta se află pe primul loc în programul propus de Cosmin Popescu.

 • „Extinderea Spitalului Județean de Urgență (locația 700)” este unul dintre cele mai ambițioase propuneri ale președintelui Consiliului Județean Gorj, la care lucrează deja alături de echipa sa. Valoare estimată a proiectului este de 150 de milioane de lei, bani europeni.
 • „Reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu „, este un al doilea obiectiv din cadrul capitolului dedicat sănătății.
 • „Reabilitarea și modernizarea secțiilor Medicină Internă I, Gastroenterologie și Neonatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu”;
 • „Înființarea unei secții de radioterapie pentru pacienții oncologici”;
 • „Înființarea unui compartiment de neurochirurgie”;
 • „Înființarea unui compartiment de chirurgie vasculară”;
 • „Înființarea unei secții de îngrijiri paliative pentru pacienții cu boli cronice”;
 • „Înființarea unui compartiment de chirurgie spinală”;
 • „Dotarea cu echipamente și dispozitive medicale a Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”;
 • Dotarea cu echipamente medicale specifice secțiilor ATI și UPU-SMURD.
 • „Realizarea sistemului de balizaj și iluminat al heliportului”.

Aceasta sunt cele mai importante obiective pe care le are Cosmin Popescu împreună cu echipa de consilieri județeni, pentru următorii patru ani, în vederea îmbunătățirii serviciilor de sănătate din județul Gorj. Termenele de finalizare diferă în funcție de amploarea fiecărui proiect.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ Realizat de SC WIN FIRESHOW INVEST SRL, prin www.gorjexpress.ro CUI mandatar financiar: 21200019

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Social-democratul Marius Vijulan va prelua cârma Primăriei Vladimir

Postat acum

on

De către

Viceprimarul Marius Vijulan de la PSD este cel care va prelua conducerea Primăriei Vladimir după ce Prefectura îl va suspenda pe actualul primar din funcție, urmare a condamnării sale definitive pentru abuz în serviciu. Deocamdată, liberalul Ion Ianăși este în mandat și își va continua programul pregătit pentru 1 Decembrie în localitate.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Florin Cârciumaru reținut pentru mărturie mincinoasă!

Postat acum

on

De către

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reținerea pentru 24 ore a lui Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului și fost președinte al PSD Gorj, pentru mărturie mincinoasă. Acesta este urmărit penal în dosarul privind spălarea cu jet de apă sub presiune a Porții Sărutului. Dosarul se află în cercetare la procurorul Lavinia Ilie, de scurt timp, după ce mulți ani a stat la procurorul Onescu care a clasat de mai multe ori cauza iar instanța a readus-o la Parchet.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache este noul președinte al PNL Gorj cu 271 de voturi! 16 voturi nule

Postat acum

on

De către

Gheorghe Pecingină a obținut 67 de voturi.

Ion Iordache a obținut 271 de voturi.

Voturi nule sunt 16.

,,Vreau sa facem o mare echipa la Gorj. Voi face toate eforturile să lăsăm la o parte orgoliile care au fost până acum. Voi incerca să găsesc o soluție sa avem un climat de lucru corect”, a declarat Ion Iordache.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR