Connect with us

EVENIMENTE

Control, la barosanii din cartierul de lux al municipiului

Postat acum

on

O echipă de control al furnizorului de apă caldă și căldură a municipiului Motru a luat la puricat, săptămâna trecută, zona avuților orașului după ce, la o simplă verificare a actelor, lăsate în urmă de fosta conducere a UATAA, s-au depistat mari nereguli, mai multe persoane publice fiind avantajate, la plata căldurii și a apei calde consumate. Mai exact, politicieni și afaceriști plăteau la minim utilitățile către uzină, atât la vilele în dotare cât și la firmele deținute. Verificarea este confirmată de primarul municipiului, Gigel Jianu. 

Controlul UATAA în cartierul de lux din Motru și la mai multe societăți comerciale a creat nemulțumiri celor prinși consumând mai mult decât aveau declarat în acte, în cauză putându-se lăsa cu sancțiuni și chiar dosare penale! Neregulile au fost găsite pe bandă la bogătașii municipiului, iar unii chiar au amenințat verificatorii când s-au văzut prinși în fapt. Zona controlată este prima călcată de echipa de control, niciodată UATAA nerealizând astfel de verificări.

Controlul de la uzină seamănă cu un altul declanșat în 2015 de Aparegio în zona Bicaz a municipiului Târgu-Jiu când s-a sesizat că jumătate din vilele bogaților din acest municipiu erau racordate la apă dar fără ca proprietarii să și plătească ce consumau.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Femeie în comă, după ce a fost bătută de patron

Postat acum

on

De către

O femeie de 38 de ani, din Mehedinți, a ajuns la spital, cu numeroase lovituri. Femeia, spun polițiștii, a fost agresată de patron, care a fost reținut și ulterior arestat preventiv. Totul a pornit de la o ceartă, când angajata a mers la magazinul deținut de bărbatul arestat, să-și depună demisia. „La data de 30 mai, ora 14.56, Secția de Poliție Rurală Șimian a fost sesizată de un bărbat, din comuna Șimian, cu privire la faptul că soția sa, o femeie de 38 de ani, ar fi fost agresată de administratorul societăți la care lucrează, un bărbat de 47 de ani. La fața locului s-au deplasat polițiștii care în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că în timp ce se afla în incinta societăți unde lucrează, în urma unui conflict verbal cu administratorul societăți, femeia ar fi fost agresată de acesta. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, au precizat reprezentanții Poliției.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amenzi pentru pescari pe final de prohibiție

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean au verificat mai multe fonduri cinegetice în această perioadă, fiind identificate persoane fizice ce procedau la pescuirea în habitat piscicol natural.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 lei cât și avertismente, atât pentru pescuirea speciilor de viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, cât și pentru lipsa permiselor de pescuit. Prohibiția se încheie pe 8 iunie.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR