Connect with us

EVENIMENTE

Control, la barosanii din cartierul de lux al municipiului

Postat acum

on

O echipă de control al furnizorului de apă caldă și căldură a municipiului Motru a luat la puricat, săptămâna trecută, zona avuților orașului după ce, la o simplă verificare a actelor, lăsate în urmă de fosta conducere a UATAA, s-au depistat mari nereguli, mai multe persoane publice fiind avantajate, la plata căldurii și a apei calde consumate. Mai exact, politicieni și afaceriști plăteau la minim utilitățile către uzină, atât la vilele în dotare cât și la firmele deținute. Verificarea este confirmată de primarul municipiului, Gigel Jianu. 

Controlul UATAA în cartierul de lux din Motru și la mai multe societăți comerciale a creat nemulțumiri celor prinși consumând mai mult decât aveau declarat în acte, în cauză putându-se lăsa cu sancțiuni și chiar dosare penale! Neregulile au fost găsite pe bandă la bogătașii municipiului, iar unii chiar au amenințat verificatorii când s-au văzut prinși în fapt. Zona controlată este prima călcată de echipa de control, niciodată UATAA nerealizând astfel de verificări.

Controlul de la uzină seamănă cu un altul declanșat în 2015 de Aparegio în zona Bicaz a municipiului Târgu-Jiu când s-a sesizat că jumătate din vilele bogaților din acest municipiu erau racordate la apă dar fără ca proprietarii să și plătească ce consumau.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Patru mașini tamponate în Debarcader!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier în lanț a avut loc, acum, în cartierul Debarcader din Târgu Jiu. Patru mașini sunt avariate, spun martori. Motivul, neacordarea de prioritate.

„La data de 18 mai a.c. polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați că pe strada Lt. Col. Dumitru Popescu a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale în care au fost implicate trei autovehicule. Conducătorii celor trei autoturisme au fost invitați la sediul Poliției Municipiului Târgu-Jiu în vederea soluționării tamponării”, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Bărbat arestat după o vizită la soție

Postat acum

on

De către

Un gorjean a ajuns în arestul poliției, după ce a mers la locuința soției, care obținuse un ordin de protecție împotriva bărbatului. Pentru că nu a respectat interdicția și a mers în casa în care femeia se mutase, soțul a fost atestat pentru 20 de zile. „Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au prezentat Judecătoriei Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă, un bărbat, de 63 de ani, din comuna Schela, bănuit de săvârșirea infracțiunii de nerespectare a ordinului de protecție provizoriu, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 20 zile”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Percheziții în Gorj și alte 10 județe

Postat acum

on

De către

Polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice efectuează 27 de percheziții domiciliare, în județele Gorj, Giurgiu, Timiș, Alba, Suceava, Neamț, Iași, Olt, Dolj, Sibiu și municipiul București, în vederea documentarii activității infracționale a unor agenți economici și persoane fizice, care desfășoară activități de colectare și reciclare de deșeuri.

„Perchezițiile se derulează la sediile și punctele de lucru ale mai multor agenți economici, precum și la domiciliile unor persoane fizice, care, începând cu anul 2017 și până în prezent, ar fi dezvoltat un sistem de fraudare și inducere în eroare a operatorilor implicați în mecanismul de transfer al responsabilității stabilite în sarcina producătorilor de deșeuri din ambalaje, cauzând un prejudiciu de aproximativ 4.700.000 de lei”, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR