Connect with us

EVENIMENTE

Control, la barosanii din cartierul de lux al municipiului

Postat acum

on

O echipă de control al furnizorului de apă caldă și căldură a municipiului Motru a luat la puricat, săptămâna trecută, zona avuților orașului după ce, la o simplă verificare a actelor, lăsate în urmă de fosta conducere a UATAA, s-au depistat mari nereguli, mai multe persoane publice fiind avantajate, la plata căldurii și a apei calde consumate. Mai exact, politicieni și afaceriști plăteau la minim utilitățile către uzină, atât la vilele în dotare cât și la firmele deținute. Verificarea este confirmată de primarul municipiului, Gigel Jianu. 

Controlul UATAA în cartierul de lux din Motru și la mai multe societăți comerciale a creat nemulțumiri celor prinși consumând mai mult decât aveau declarat în acte, în cauză putându-se lăsa cu sancțiuni și chiar dosare penale! Neregulile au fost găsite pe bandă la bogătașii municipiului, iar unii chiar au amenințat verificatorii când s-au văzut prinși în fapt. Zona controlată este prima călcată de echipa de control, niciodată UATAA nerealizând astfel de verificări.

Controlul de la uzină seamănă cu un altul declanșat în 2015 de Aparegio în zona Bicaz a municipiului Târgu-Jiu când s-a sesizat că jumătate din vilele bogaților din acest municipiu erau racordate la apă dar fără ca proprietarii să și plătească ce consumau.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Foto: Accident cu victime la Albeni!

Postat acum

on

De către

Avem sesizat un eveniment rutier cu victime și doua autovehicule implicate, la Albeni. Operațiunea de salvare este in desfășurare.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Bârsești. Pieton rănit

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Bârsești, din Târgu Jiu. Din primele date, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Politistii sunt la fața locului și efectuează cercetari. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR