Connect with us

EVENIMENTE

Control, la barosanii din cartierul de lux al municipiului

Postat acum

on

O echipă de control al furnizorului de apă caldă și căldură a municipiului Motru a luat la puricat, săptămâna trecută, zona avuților orașului după ce, la o simplă verificare a actelor, lăsate în urmă de fosta conducere a UATAA, s-au depistat mari nereguli, mai multe persoane publice fiind avantajate, la plata căldurii și a apei calde consumate. Mai exact, politicieni și afaceriști plăteau la minim utilitățile către uzină, atât la vilele în dotare cât și la firmele deținute. Verificarea este confirmată de primarul municipiului, Gigel Jianu. 

Controlul UATAA în cartierul de lux din Motru și la mai multe societăți comerciale a creat nemulțumiri celor prinși consumând mai mult decât aveau declarat în acte, în cauză putându-se lăsa cu sancțiuni și chiar dosare penale! Neregulile au fost găsite pe bandă la bogătașii municipiului, iar unii chiar au amenințat verificatorii când s-au văzut prinși în fapt. Zona controlată este prima călcată de echipa de control, niciodată UATAA nerealizând astfel de verificări.

Controlul de la uzină seamănă cu un altul declanșat în 2015 de Aparegio în zona Bicaz a municipiului Târgu-Jiu când s-a sesizat că jumătate din vilele bogaților din acest municipiu erau racordate la apă dar fără ca proprietarii să și plătească ce consumau.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident în giratoriul de la intrare în Romanești

Postat acum

on

De către

Patru ambulanțe s-au îndreptat spre ieșire din orașul Târgu Jiu, pentru a interveni în cazul unui accident cu victime cate a avut loc în giratoriul de la Romanești.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident cu victime, în pădure la Bârsești! Adolescentă de 17 ani, printre victime

Postat acum

on

De către

În cursul nopții, un accident cu trei victime a avut loc în pădurea din Bârsesti.

Un autoturism a suferit daună totală iar pentru scoaterea persoanelor din interiorul mașinii a fost nevoie de descarcerare.

Se pare că persoanele scoase din autoturism sunt la spital, una va fi transferată spre o altă unitate medicală.

Ce transmite ISU:

„Noaptea trecuta, in jurul orei 2:40, am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generată de un accident rutier produs in municipiul Tg-Jiu, cartier Bârsești in care a fost implicat un autoturism cate a părăsit partea carosabila și a lovit mai multi copaci. La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj precum si 3 ambulante din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat 3 victime dintre care una inconstienta dar cu semne vitale. Este vorba despre o persoana de sex feminin in varsta de 17 ani si doua persoane de sex masculin in varsta de 20 si 22 de ani. Persoana inconstienta era conducatorul auto, baiatul în varsta de 22 se ani. Victimele au primit primul ajutor calificat la fata locului iar ulterior au fost transportate la UPU Tg-Jiu”.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tg. Jiu. Ornamentele de pe stradă, doborâte de un autovehicul de mare tonaj

Postat acum

on

De către

Ornamentele de sărbători, montate în intersecția de la parcul Central și Piața Mare, din Târgu Jiu, au fost doborâte de un autovehicul de mare tonaj. S-a întâmplat în această seară, odată cu ghirlandele fiind rupte și cablurile liniei de troleu. Echipe de la ISU, societatea de electricitate și primărie se află la fața locului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR