Connect with us

COMUNITATE

Consiliul Județean Gorj a realizat proiect de hotărâre pentru UATAA Motru

Postat acum

on

În urma solicitării primarului Cosmin Morega, către Consiliul Județean Gorj, cu privire la sprijinirea SC UATAA, pentru a obține fondurile necesare de la Guvern, Consiliul Județean a inițiat proiect de hotărâre. Acesta a fost înaintat Ministerului Dezvoltării, Ministerului Finanțelor, urmând ca Guvernul să ia o decizie în acest sens.

Suma solicitată pentru pierderi induse, subvenție, asigurare combustibil este de peste 15 milioane de lei. De asemenea, primarul de Motru are și sprijinul AMR(Asociația Municipiilor din România) care, în urmă demersurilor făcute de acesta, a fost trecut în lista celor 28 de municipii care se confruntă cu probleme financiare pentru a putea susține agentul termic și apă caldă.

De altfel, chiar președintele PSD, Marcel Ciolacu, a adus în discuție, public, situația municipiului Motru, dând asigurări, că în urma noilor discuții privind constituirea noului Guvern, un punct important este chiar asigurare resurselor financiare pentru agentul termic și apă caldă, inclusiv pentru Motru.

De asemenea, și parlamentarii de Gorj a PSD, Weber, Rujan și Manta au susținut demersurile primarului Morega, făcând mai multe interpelări, solicitări cu privire la situația grea prin care trece această societate din Motru.

Dacă se asigură suma solicitată de Primăria Motru, va fi și cea mai mare care s-a acordat vreodată pentru susținerea societății locale de furnizare a agentului termic și apă caldă.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Târgu Jiu: Persoană căzută în stradă

Postat acum

on

De către

O persoană este căzută în stradă în zona Lido. Nu se cunoaște din ce motive, daca are probleme medicale ori de ebrietate.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Case achiziționate pentru micuții de la Protecția Copilului

Postat acum

on

De către

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj a achiziționat, recent, două imobile situate în municipiul Târgu-Jiu și în localitatea Turcinești. Investițiile menționate au fost realizate cu sprijinul Consiliului Județean Gorj, valoarea totală a imobilelor ridicându-se la 1.979.900 lei. “În cele două locații se vor înființa două noi servicii sociale, respectiv case de tip familial, cu o capacitate de maxim 12 locuri/imobil. Aici vor fi găzduiți, îngrijiți și educați copii din sistemul de protecție rezidențial al DGASPC Gorj, beneficiind de condiții locative excelente și de un mediu optim, astfel încât să poată învăța deprinderile de viață necesare pentru a fi pregătiți pentru integrarea în societate la ieșirea din sistemul de protecție specială“, conform DGASPC Gorj.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Casa Alex a finalizat angajările pentru magazinul din Motru

Postat acum

on

De către

Casa Alex, considerat unul dintre cei mai mari retaileri de bricolaj din Sud-Vestul României, a făcut angajări semnificative pentru cel mai nou magazin, din Motru. Deja persoanele care se vor ocupa de conducerea unității comerciale, de partea de consiliere a clienților, TESA dar și de partea de pază și îngrijire a locației au fost angajate, la finalul anului trecut, dar și instruiți la o altă unitate a societății.

Lucrările la Casa Alex Motru au început anul trecut iar acum se fac ultimele finisaje pentru că unitatea sa își deschidă porțile în municipiu.

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR