Connect with us

COMUNITATE

Consiliul Județean Gorj a realizat proiect de hotărâre pentru UATAA Motru

Postat acum

on

În urma solicitării primarului Cosmin Morega, către Consiliul Județean Gorj, cu privire la sprijinirea SC UATAA, pentru a obține fondurile necesare de la Guvern, Consiliul Județean a inițiat proiect de hotărâre. Acesta a fost înaintat Ministerului Dezvoltării, Ministerului Finanțelor, urmând ca Guvernul să ia o decizie în acest sens.

Suma solicitată pentru pierderi induse, subvenție, asigurare combustibil este de peste 15 milioane de lei. De asemenea, primarul de Motru are și sprijinul AMR(Asociația Municipiilor din România) care, în urmă demersurilor făcute de acesta, a fost trecut în lista celor 28 de municipii care se confruntă cu probleme financiare pentru a putea susține agentul termic și apă caldă.

De altfel, chiar președintele PSD, Marcel Ciolacu, a adus în discuție, public, situația municipiului Motru, dând asigurări, că în urma noilor discuții privind constituirea noului Guvern, un punct important este chiar asigurare resurselor financiare pentru agentul termic și apă caldă, inclusiv pentru Motru.

De asemenea, și parlamentarii de Gorj a PSD, Weber, Rujan și Manta au susținut demersurile primarului Morega, făcând mai multe interpelări, solicitări cu privire la situația grea prin care trece această societate din Motru.

Dacă se asigură suma solicitată de Primăria Motru, va fi și cea mai mare care s-a acordat vreodată pentru susținerea societății locale de furnizare a agentului termic și apă caldă.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Motru, restaurantul Alexander: 350 de vârstnici, sărbătoriți de autoritatea municipală

Postat acum

on

De către

Restaurantul Alexander din Motru a găzduit în această după-amiază o adevărată petrecere organizată de autoritatea locală pentru 350 de pensionari din municipiu.

Pe lângă preparatele gustoase și muzica de calitate, în program a fost prinsă și premierea câștigătorilor la concursul de șah și table organizat de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.

De asemenea, aici a fost premiat celui mai vârstnic participat, fiind vorba de tatăl directorului CEO Daniel Burlan, pensionarul fiind în etate de 91 de ani, și s-a acordat o diploma de excelență pentru maestrul Feraru Gheorghe.

În acest cadru s-au mai acordat și diplome și premii in bani dar și plăcute cu produse farmaceutice de la Catena și Fiterman.

Primarul Cosmin Morega a fost alături de invitați, pe tot parcursul evenimentului.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Ilegalități pe Valea Susenilor, jandarmii au aplicat amenzi de 16.000 de lei

Postat acum

on

De către

În cursul acestei saptamani, în timp ce patrulau pe „Valea Susenilor”, jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Runcu au identificat două utilaje forestiere, aparținând a două societăți comerciale ce au ca obiect de activitate exploatarea materialelor lemnoase, care transportau bușteni prin albia unui pârâu de munte, afluent al râului Șușița Seacă.

În avalul acestui curs de apă se află o stație de captare ce deservește populația comunei Runcu.
Jandarmii au desfășurat activități specifice, identificând societățile respective și le-au sancționat cu suma de 16000 lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Minor de 13 ani, dispărut de la domiciliu

Postat acum

on

De către

La data de 30 septembrie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că minorul NEAMȚU MARIUS COSTINI, de 13 ani, din municipiul Târgu-Jiu a plecat în mod voluntar de la unitate de învățământ, unde se afla la cursuri și nu a mai revenit până în prezent. Băiatul este cunoscut cu plecări repetate.

Semnalmente: înălțimea de aproximativ 1.65 metri, greutate aproximativă 60 kg., constituție atletică, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, ten măsliniu, fără semne particulare.

La momentul plecării băiatul purta un trening de culoare gri, iar în picioare purta încălțăminte tip adidas de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi relații cu privire la identificarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR