Connect with us

COMUNITATE

Consiliul Județean dă bani ONG-urilor. Vezi pentru ce!

Postat acum

on

Consiliul Județean Gorj a lansat în dezbatere publică ghidul solicitantului, privind regimul finanțărilor nerambursabile din fondurile bugetului Județului Gorj alocate pentru activități nonprofit de interes general. În conformitate cu prevederile Legii 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile pentru activități nonprofit de interes general cu modificările și completările ulterioare,  pentru anul 2022, în calitate de autoritate finanțatoare privind activități de interes public județean, Consiliul Județean Gorj alocă fonduri din bugetul județului pentru domeniile tineret, protecția mediului, sport, turism, educație civică și antreprenorială.  Suma totală prevăzută pentru cele cinci domenii este de 250.000 de  lei. Valoarea/suma ce poate fi alocată  unui proiect este de maximum 90% din valoarea totală eligibilă a proiectului dar nu mai mult de :

  1. Pentru domeniul Tineret, valoarea finanțării solicitate/proiect  poate fi: 5.000 de lei (minim)- 10.000 de lei (maxim);
  2. Pentru domeniul Protecția Mediului, valoarea finanțării solicitate/proiect poate fi: 5.000 de lei (minim)- 10.000 de lei (maxim);
  3. Pentru domeniul Sport, valoarea finanțării solicitate/proiect poate fi :10.000 de lei (minim)- 30.000 de lei (maxim);
  4. Pentru domeniul Turism, valoarea finanțării solicitate/proiect poate fi: 5.000 de lei (minim) – 10.000 de lei (maxim);
  5. Pentru domeniul Educație civică și antreprenorială, valoarea finanțării solicitate/proiect poate fi:  5.000 de lei (minim)-10.000 de lei (maxim).

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Prăpăd pe Zambilelor! Locatarii nu au apă de trei zile, copiii se spală la sticle

Postat acum

on

De către

Nu este apă, deja de trei zile, pe strada Zambilelor din Târgu Jiu. Locatarii blocurilor din zonă sunt disperați că singurele surse de apă din zonă sunt doar niste cișmele stradale.

De aici iau apă pentru mâncare, de aici iau apă, în sticle, pentru spălat. Oamenii dau vina însă pe Aparegio pentru lipsa acestei utilități, considerând că societatea uită că au copii la școală.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Barul „La Academie”, amendat de DSV pe linia igienei

Postat acum

on

De către

Barul „La Academie” din Motru a fost călcat de inspectorii sanitar veterinari. Aceștia au găsit în unitate probleme pe linia igienei, considerate de verificatori drept precară. Sancțiunea primită de unitate a fost cuprinsă între 2000-10.000 de lei. Societatea care deține barul nu are autorizație de funcționare de la primărie. Cu toate acestea a încasat din activități de alimentație publică în ultimele două luni aproape 300.000 de lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Publicul este invitat la o mare sărbătoare în Rânca

Postat acum

on

Festivalului de folk și poezie „Printre Nori” are loc în  perioada 22 – 24 septembrie, la Rânca, în județul Gorj. Evenimentul a ajuns la a patra ediție. Participă artiști cunoscuți la nivel național, precum: Narcis Tran Korsar, Adrian Beznă, Mircea Vanca, Dan Vană și Daniel Cosma. Organizatori sunt: Eden, Cetina Rânca și Lupii Râncii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR