Connect with us

EVENIMENTE

Condamnat pentru tâlhărie, se ascundea de oamenii legii

Postat acum

on

Un tânăr de 21 de ani a fost ridicat de polițiști, care l-au identificat, acesta fiind condamnat pentru infracțiunea de tâlhărie. „Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, pentru o perioadă de doi ani închisoare, emis de Judecătoria Târgu-Jiu, față de un tânăr de 21 de ani, care se sustrăgea de la executarea pedepsei”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj. Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Târgu-Jiu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident pe Victoria, în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu câteva minute in municipiul Târgu Jiu pe strada Victoria. Două autoturisme sunt implicate. Sunt pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Curtișoara, mașini tamponate

Postat acum

on

De către

Circulația a fost îngreunată în zona Curtișoara-Iezureni astăzi după ce în zonă a fost înregistrat un accident rutier. Două mașini s-au tamponat, nu sunt însă victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Mașină în șanț la Bălănești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Bălănești. Pe fondul neatenției și a vitezei, un conducător auto a ajuns cu autoturismul în șanț. Martorii susțin că nu sunt victime.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR