Connect with us

SPORT

Competiții de tenis, la Motru!

Postat acum

on

În perioada 1-2 septembrie, pe Arena Municipală Motru a avut loc o nouă competiție de tenis la care au participat copii cu vârsta cuprinsă între 9-12 ani. Au fost peste 20 de copii înscriși în această competiție, asta arătând clar că la Motru există dorință pentru acest sport alb.

O dată cu preluarea bazei sportive de către primăria municipiului au fost organizate nenumărate turnee și competiții de tenis, pe diferite secțiuni și grupe de vârstă, unde, de fiecare dată competiția a fost acerbă, plină de fair play, ocazie cu care s-au premiat toți participanții. Și astăzi, toți copiii au fost premiați în funcție de categoria și grupa la care au participat, competiția organizandu-se atât la dublu cât și și la simplu.

Participanții au fost felicitări cu această ocazie dar și îndrumați să continue această activitate care, în rândul tinerilor din Motru, este una de succes, având în vedere că municipiul are cel puțin doi tineri care participă la competiții naționale și internaționale unde, de fiecare dată, au făcut cinste comunității. Au fost felicitați, cu aceasta ocazie, și părinții, bunicii, cei care fac un efort financiar pentru a le asigura tinerilor echipamentul necesar, disponibilitatea pentru a-și duce la turnee, lucru care nu este deloc simplu.

Toate cele necesare pentru această competiție au fost asigurate de către organizatori, tinerilor revenindu-le sarcina de participa, lupta și câștigă acest turneu. La Motru, sportul chiar a renăscut!

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Baschetbaliștii CSM au spart gheața, după un an de înfrângeri

Postat acum

on

De către

Baschetbaliştii CSM Târgu Jiu au reuşit să spargă gheaţa şi au obţinut prima victorie din actuala ediţie a Ligii Naţionale. Ieri, echipa gorjeană a înregistrat primul succes stagional, după ce a trecut de CSM Miercurea Ciuc, cu scorul de 67-63. Meciul a contat pentru etapa a-13-a din Conferinţa A din Liga Naţională de Baschet Masculin. Antrenorul croat Kresimir Basic a debutat cu victorie pe banca echipei din Târgu Jiu, într-un meci în care Shamiel Stevenson, cu 26 de puncte marcate, a fost cel mai bun om al gorjenilor.
Baschetbaliştii gorjeni au condus în permanenţă, într-o partidă echilibrată.

Continuă să citeşti

SPORT

Baschetbaliștii CSM încheie anul fără nicio victorie

Postat acum

on

De către

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a fost înfrântă și în ultimul meci pe care l-a disputat în acest an. Baschetbaliștii târgujieni încheie prima parte a campionatului, fără nicio victorie. Aseară, CSM Târgu Jiu a pierdut pe terenul liderului, Rapid Bucureşti, cu scorul de 87-62. Conducerea clubului sportiv municipal a anunțat că va face o analiză la echipa de baschet și vor fi luate măsuri.

Continuă să citeşti

SPORT

Nou eșec al baschetbaliștilor CSM Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au pierdut din nou, ieri, meciul disputat pe teren propriu, împotriva echipei FC Argeş Piteşti. Meciul, care s-a terminat cu scorul de 60 -80, a contat pentru etapa a-7-a din Liga Naţională de Baschet Masculin. Conducerea clubului speră ca echipa să spargă gheaţa în Liga Naţională și să bifeze prima victorie. Câteva sute de suporteri au fost prezenți în tribunele Sălii Polivalente. Trupa antrenată de Claudiu Alionescu şi Porter Troupe a ratat însă oportunitatea de a-şi trece în cont prima victorie din acest sezon.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR