Connect with us

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

CJ Gorj: Proiectul de modernizare și reabilitare la UPU a SJU Târgu Jiu a fost finalizat

Postat acum

on

0 Shares

Consiliul Județean Gorj a finalizat proiectul de modernizare și reabilitare la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

,,Au fost finalizate lucrările de modernizare și reabilitare la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, un proiect ambițios în valoare de peste 8,5 milioane lei, menit să transforme și să îmbunătățească radical serviciile de urgență din regiunea noastră.

Ce înseamnă acest proiect pentru gorjeni?Securitate, prin camere de resuscitare dotate la standarde înalte.

Eficiență în tratarea urgențelor, cu săli dedicate și echipamente de ultimă generație.

Confort pentru pacienți și angajați, cu spații noi de așteptare și grupuri sanitare adecvate.


Accesibilitate și fluență în primirea și triajul pacienților.


Investiția include dotări esențiale precum: ecograf mobil, monitoare pentru funcții vitale, dispozitiv portabil pentru iluminare vene, defibrilator, tărgi radiotransparente, cărucioare pentru transportul pacienților.

În concluzie, această investiție aduce după sine un spital mai bun pentru Gorj și servicii medicale de calitate pentru gorjeni. Această modernizare reflectă angajamentul Consiliului Județean Gorj față de îmbunătățirea continuă a condițiilor din sistemul sanitar local. Mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect și comunității pentru sprijin și răbdare pe durata realizării lucrărilor.”, a comunicat Cosmin Popescu,  președintele Consiliului Județean Gorj.

 

0 Shares
Publicitate

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Se trage asfalt la Logrești! Ce transmite primărița

Postat acum

on

De către

Primarul comunei Logrești, Adela Elena Țană, continua proiectele de modernizare a infrastructurii locale. Astăzi s-a tras asfalt pe strada Răchita, anunță viceprimarul cu atribuții de primar, care a obținut un mandat plin, după alegerile din luna aceasta. Totul pleacă de la ambiția de a face a Adelei Țană.

Adela Elena Țană a obținut finanțarea necesară și pentru canalizarea comunei.

„Dragi cetățeni, vă multumesc tuturor celor care ați avut încredere în mine, multumesc, echipei PSD Logrești, si Partidului Social Democrat care m-a susținut în continuu și cu siguranță și în viitor, precum și tuturor cetățenilor care au ieșit la vot indiferent de opțiunea aleasă. Recunosc că nu a fost o campanie ușoară, dar mă bucur că impreună ne-am clasat pe primul loc. Vă asigur de sprijinul, prezenta și determinarea mea de a dezvolta impreună comuna Logrești”, a transmis primarul ales.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A 5-a ediție a Festivalului Lavandinne. CÂND are loc și ce SURPRIZE pregătesc organizatorii

Postat acum

on

De către

Veste bună pentru toți iubitorii de lavandă. Ana Neagu, cunoscută la nivelul județului Gorj pentru impresionanta plantație pe care o deține, organizează cea de-a V-a ediție a Festivalului Lavandinne. Evenimentul se va desfășura în perioada 22-23 iunie și așteaptă, ca în fiecare an, un mare număr de participanți.

Cei ce vor lua parte la noua ediție a festivalului își vor putea realiza o minunată serie de fotografii în câmpul de lavandă și vor putea achiziționa produse artizanale. Mai mult decât atât, organizatorii pregătesc și o expoziție de fotografii ce surprind portul popular, obiceiurile și tradițiile gorjenești. Atmosfera va fi animată de un recital folcloric.

În cea de-a doua zi a festivalului, vor avea loc mai multe ateliere creative.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Lucrări avansate la primăria și la dispensarul din Telești

Postat acum

on

De către

În centrul comunei Telești, sunt în lucru două obiective importante. Este vorba despre dispensarul și sediul primăriei din localitate. Lucrările sunt avansate, spune primarul comunei Romulus Bâldea, care susține că investițiile sunt în grafic.

Ordinul de începere a lucrărilor pentru dispensar a fost dat în februarie, investiția fiind realizată cu fonduri pe PNRR.

Și primăria suferă reabilitări interioare dar și exterioare, ambele clădiri urmând să fie dotate cu mobilier dar și cu aparatura necesară.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!