Connect with us

ACTUALITATE

Circulație închisă pe Sohodol. Vezi aici motivul

Postat acum

on

70 de echipaje sunt așteptate la etapa a 3-a din cadrul Campionatului Național de Off Road 2021 – X3M Off Road Challenge, care se va desfășura în perioada 2-5 septembrie, în comuna Runcu, judetul Gorj, sub organizarea clubului ACS X3M Vâlcea. Din acest motiv, vineri 3 septembrie între orele 10.00-12.00 și sâmbătă 4 septembrie între orele 10.00-12.00, circulația va fi închisă pe Cheile Sohodolului.

Parcul tehnic și secretariatul etapei vor fi amplasate lângă Salvamont Runcu, iar director de concurs va fi Viorel Popa, pilot la clasa Extrem.

Traseele, situate într-o zonă stâncoasă, vor pune la mare încercare abilitățile piloților, cu foarte multe pietre și bolovani. În fiecare zi de concurs, acestea vor avea lungimi de minimum 65 Km, la clasa Extrem, ajungând până la 90-95 Km, la clasa Standard.

Programul competiției:

Ziua 1, joi –  2 Septembrie 2021
16:00-23:00 – Înscrierea concurenților, verificarea tehnică a vehiculelor, cazarea concurenților și a însoțitorilor.
20:00 – Tuci în Parcul tehnic

Ziua 2, vineri – 3 Septembrie 2021
07:30-08:30 – Înscrierea concurenților
09:15-09:30 – Briefing
10:15 – Start stagiu de traseu TROPHY

Ziua 3, sâmbătă – 4 Septembrie 2021
09:30-09:45 – Briefing
10:15 – Start stagiu de traseu TROPHY

Ziua 4, duminică – 5 Septembrie 2021
10:00 – Premierea campionilor
11:00 – Conferință de presă

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12 copii la spital. S-au intoxicat în tabără

Postat acum

on

De către

12 copii, care se aflau într-o tabără, la Lacul Roșu, în județul Harghita, au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat. Mai multe echipaje de salvare și Smurd au ajuns la locația în care erau cazați minorii, după ce un apel la 112 anunța că micuții acuză simptome de toxiinfecție alimentară. După ce li s-au acordat îngrijiri de specialitate, copiii au putut pleca, niciunul nu a rămas internat.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Cinci angajați, amendați cu 25.000 lei, pentru că au refuzat să-și declare salariul

Postat acum

on

De către

Angajații unui patron din Gorj, care lucrau în Sălaj, au fost amendați, după ce au refuzat să-și declare salariul. Ca urmare a unui control inițiat de către inspectorii de muncă din cadrul ITM Sălaj, 5 persoane au fost sancționate cu suma de 25.000 lei, întrucât acestea nu s-au conformat în totalitate solicitării inspectorilor de muncă de a completa fișele de identificare, refuzând completarea salariului net. Persoanele sancționate de către inspectorii de muncă au fost depistate pe raza Municipiului Zalău, prestând activitate pentru un angajator din domeniul construcțiilor, cu sediul social în județul Gorj.

„Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj reamintește tuturor angajatorilor să respecte prevederile Ordonanței de Urgență numărul 99/2000 privind măsurile ce pot fi aplicate în perioadele cu temperaturi extreme pentru protecția persoanelor încadrate în muncă, fiind vizate, cu prioritate, activitățile desfășurate în spații deschise. Nerespectarea prevederilor Ordonanței de Urgență numărul 99/2000, se sancționează cu amendă de la 1.500 lei la 2.500 lei”, a declarat George Octavian Romanescu, inspector-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Încă un lider sindical din CEO își anunță ieșirea la pensie

Postat acum

on

De către

Ion Vîlceanu, președintele Sindicatului Liber Independent CET Craiova 2, și-a anunțat ieșirea la pensie.

„Astăzi, dupa aproape 4 decenii de activitate, închei raporturile de muncă în urma pensionarii iar începând de mîine încep ultimul capitol al vieții mele, de aceea multumesc in primul rind membrilor mei de sindicat, colegilor si colaboratorilor pentru sprijinul si sustinerea acordata si le doresc la rindul meu sa ajunga la aceasta borna, sănătoși si bucurosi de fiecare clipa petrecuta alaturi de familie si prieteni”, a transmis Ion Vîlceanu. 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR