Connect with us

EVENIMENTE

Circulația paralizată la Pișteștii din Deal, urmare a unui accident cu victimă

Postat acum

on

Circulația rutieră pe un sens dinspre Târgu Jiu spre Scoarța este paralizată în zona Pișteștii din Deal, urmare a unui accident rutier. Un autoturism cu numere de Vâlcea este implicat în accident, iar un echipaj SMURD a oferit primul ajutor pasagerilor din autoturismul respectiv. Se pare că s-ar fi înregistrat o victimă în accidentul rutier care va fi transportată la spital.

ISU GJ a fost solicitat să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier pe raza comunei Scoarța, sat Pișteștii din Deal, în care au fost implicate două autoturisme. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ Gorj cu o ambulanță.
Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime încarcerate, însă au fost monitorizate medical, la fața locului, 6 persoane care au refuzat transportul la spital.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident în giratoriul de la intrare în Romanești

Postat acum

on

De către

Patru ambulanțe s-au îndreptat spre ieșire din orașul Târgu Jiu, pentru a interveni în cazul unui accident cu victime cate a avut loc în giratoriul de la Romanești.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident cu victime, în pădure la Bârsești! Adolescentă de 17 ani, printre victime

Postat acum

on

De către

În cursul nopții, un accident cu trei victime a avut loc în pădurea din Bârsesti.

Un autoturism a suferit daună totală iar pentru scoaterea persoanelor din interiorul mașinii a fost nevoie de descarcerare.

Se pare că persoanele scoase din autoturism sunt la spital, una va fi transferată spre o altă unitate medicală.

Ce transmite ISU:

„Noaptea trecuta, in jurul orei 2:40, am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generată de un accident rutier produs in municipiul Tg-Jiu, cartier Bârsești in care a fost implicat un autoturism cate a părăsit partea carosabila și a lovit mai multi copaci. La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj precum si 3 ambulante din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat 3 victime dintre care una inconstienta dar cu semne vitale. Este vorba despre o persoana de sex feminin in varsta de 17 ani si doua persoane de sex masculin in varsta de 20 si 22 de ani. Persoana inconstienta era conducatorul auto, baiatul în varsta de 22 se ani. Victimele au primit primul ajutor calificat la fata locului iar ulterior au fost transportate la UPU Tg-Jiu”

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tg. Jiu. Ornamentele de pe stradă, doborâte de un autovehicul de mare tonaj

Postat acum

on

De către

Ornamentele de sărbători, montate în intersecția de la parcul Central și Piața Mare, din Târgu Jiu, au fost doborâte de un autovehicul de mare tonaj. S-a întâmplat în această seară, odată cu ghirlandele fiind rupte și cablurile liniei de troleu. Echipe de la ISU, societatea de electricitate și primărie se află la fața locului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR