Connect with us

COMUNITATE

Cine nu are bani de amenzi, lucrează pentru salubrizarea comunei Crasna

Postat acum

on

Cetățenii care nu pot să-și plătească amenzile vor lucra pentru folosul comunității. Asta au decis consilierii locali din comună Crasna care ai decis prin hotărâre, ca datoriile localnicilor provenite din amenzi să fie transformate în zile de muncă în comună.

Consiliul Local Crasna a adoptat o hotărâre prin care a stabilit ce tip de munci vor presta cei care au amenzi, dar nu le plătesc și sunt obligați să muncească în folosul comunității.

Sunt activități de curățenie și întreținere spații verzi în școli, grădinițe, primărie și în jurul acestora, dar și de lucrări de întreținere și curățenie la terenurile de sport. Conform hotărârii, o altă activitate este aceea a spargerii lemnelor pentru încălzirea școlilor sau curățarea șanțurilor de scurgere a apei pluviale.

Inițiativa a venit din partea primarului, care susține că la taxe și impozite existau amenzi neîncasate de ani de zile și neexistând o hotărâre de Consiliul Local în acest sens, nu putea să stingă datoria rău-platnicilor.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Doi elevi din Gorj au luat aurul la Concursul Național de Matematică

Postat acum

on

De către

Festivitatea de premiere a Concursului Național de Matematică ,,Adolf Haimovici”, de la Iași, ediția XXIV, a avut loc astazi. Delegația județului Gorj a fost alcătuită din elevul Prudescu Sergiu Constantin, de la Colegiul Economic Virgil Madgearu-clasa a X-a și eleva Rușeț Alina, de la Liceul Tehnologic Motru, clasa a XI-a, însoțiți de profesorul Rușeț Nicolae. Premiile obținute sunt: Prudescu Sergiu Constantin-Locul 1, medalie de aur și Rușeț Alina-Locul 1, medalie de aur.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Târgu Jiu: Accident pe Calea Severinului

Postat acum

on

De către

Tamponare pe Calea Severinului în Târgu Jiu. Un autoturism Opel a fost avariat după ce ar fi întors pe linia continuă. Două mașini au suferit pagube.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Procesiune religioasă cu 200 de preoți

Postat acum

on

De către

200 de preoți vor participa astăzi la procesiunea dedicată patronilor spirituali ai municipiului Târgu Jiu, Sfinții Împărați Constantin și Elena. Unii dintre aceștia vor veni însoțiți de credincioși din parohiile dumnealor.
„Evenimentul are loc în această seară, debutând la ora 19:00, cu slujba religioasă. De la ora 21:00, procesiunea va porni pe traseul obișnuit, de la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena, către Parcul Municipal, Primăria Târgu Jiu și Piața Prefecturii.
Vă așteptăm să ne fiți alături la acest eveniment spiritual, apreciat de mii de credincioși târgujieni”, au anunțat reprezentanții Primăriei Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR