Connect with us

Uncategorized

Cinci angajați de la Finanțele Gorj, blocați în lift

Postat acum

on

Cinci salariați de la Finanțele Gorj s-au blocat în liftul de serviciu, apelând la 112.

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un lift blocat la o cladire situată pe strada Siretului din municipiul Tg-Jiu în care se aflau 5 persoane. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu. Din fericire, până la sosirea echipajului, liftul a raspuns la comenzi si persoanele s-au autoevacuat. Nicio persoana nu a necesitat ingrijiri medicale”, a transmis ISU Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Alegeri PNL: Romanescu și Bejinaru au boicotat! Au băgat buletinele direct în urnă

Postat acum

on

De către

Primarul și viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu și Bejinaru Bogdan, nu au intrat în cabina de vot. Sunt delegați ai organizației municipale a PNL Târgu Jiu.

Ambii au luat buletinele de vot și le-au introdus, fara sa bifeze ceva, direct, în urnă.

Au mai fost delegați care au făcut același lucru, restul au intrat, totuși în cabinele de vot.

Doi candidați se luptă pentru șefia PNL Gorj, Ion Iordache și Gheorghe Pecingină.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Noi angajări la CEO, până la finalul anului

Postat acum

on

De către

Se fac noi angajări la Complexul Energetic Oltenia. Conducerea companiei spune că angajații care ies la pensie sunt înlocuiți, iar până la finalul acestui an, vor urma noi angajări, pe lângă cele 1.300 făcute până acum. „Vor mai fi făcute angajări până la finalul anului. Nu pot să vin cu o cifră. Propunerile de posturi vor veni dinspre subunități și tot acolo se va face selecția. Acum avem în jur de 11.200 de angajați la termocentrale și la carierele miniere”, a declarat Daniel Burlan, directorul CEO.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Atenționare meteo pentru Gorj: ploi abundente

Postat acum

on

De către

Este cod galben de ploi abundente, în județul Gorj și întreaga zonă de sud a țării. „Va ploua însemnat cantitativ în Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei, precum și în zonele montane aferente, până la altitudini de 1700 m. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp și pe arii restrânse 50 l/mp. Temporar va ploua și în restul regiunilor, pe arii restrânse se vor acumula cantități de apă de 15…20 l/mp, iar în Dobrogea și Bărăgan vor fi averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului, ce pot lua aspect de vijelie”, arată o informare a Administrației Naționale de Meteorologie.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR