Connect with us

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Centrul de zi pentru copii Turceni a fost finalizat!

Postat acum

on

Terminarea acestei investiții a fost anunțată chiar de viceprimarul cu atribuții de primar din Turceni.

Lucian Mărgineanu susține că finalizarea investiției a avut loc în urmă cu doar câteva zile, constând în înființarea și dotarea „Centrului de zi pentru copii” Turceni.

Centrul are menirea de a îmbunătăți accesul copiilor și a adolescenților la servicii social europene.

„Dorința noastră a autorităților locale a fost aceea de a crește calitatea vieții cetățenilor printr-o dezvoltare socială permanentă”, a transmis șeful administrației locale din Turceni. Centrul își va începe activitatea din 2023.

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

7000 mp la Aprilia: Cea mai lungă pârtie artificială de ski se deschide în Gorj!

Postat acum

on

De către

Patronii Aprilia Park de la Sănătești anunță că au realizat un nou spațiu de agrement pentru gorjeni. De data aceasta investiția este unică la nivelul țării, fiind vorba despre cea mai lungă pârtie artificială de ski care va fi inaugurată pe 28 octombrie.

„O tonă de efort și speranță mai târziu, zeci de mii de metri cubi de sol excavați, mii de ore de lucru, sute de tehnicieni, colaboratori și oameni implicați în proiect, zeci de utilaje și un singur an”, asta au investit cei de la Aprilia în noua pârtie.

De altfel, deschiderea oficială a celei mai lungi pârtii artificiale de ski și snowboard din România va avea loc, sâmbătă, 28.10.2023. Pârtia va satisface cu siguranță exigențele tuturor iubitorilor de sporturi de iarnă și amatorilor de adrenalină, care sunt invitați să încerce cei peste 7000 de metri pătrați de suprafață de pârtie artificială de ultimă generație și cele 3 benzi de tubby slide.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Lucrările de reabilitare ale Prefecturii Gorj, în SEAP

Postat acum

on

De către

Prefectura Gorj, clădire monument istoric, înscrisă în lista de Patrimoniu Național, cod LMI GJ-II-m-A-09191, va fi reabilitată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții.

În urma cutremurelor din luna februarie, urmate de miile de replici care au afectat clădirea Instituției Prefectului, a fost depusă la Compania Națională de Investiții o solicitare pentru finanțarea lucrărilor de reabilitare, consolidare și dotare al Palatului Administrativ, cuprins în lista sinteză prin Ordin de ministru.

Ieri, 21 august, în baza notei conceptuale și a temei de proiectare în scopul justificării necesităţii şi oportunităţii investiției, CNI a elaborat documentația de achiziție a serviciilor de proiectare, încărcând în SEAP documentația de atribuire pentru serviciile de proiectare – faza SF/DALI – conform certificatului de urbanism.

Pe baza acestei documentații se va estima valoarea lucrărilor, urmând ca în baza documentației de avizare a lucrărilor de intervenție să se demareze procedura de atribuire a serviciilor de proiectare, a proiectului tehnic și a lucrărilor de execuție.

Reabilitarea și consolidarea Palatului Administrativ al județului Gorj este prioritară pentru actuala conducere a Instituției Prefectului, un proces ce va reda strălucirea și funcționalitatea uneia dintre clădirile emblematice ale județului nostru.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Clinica Medical One colaborează cu 10 medici ATI și UPU

Postat acum

on

Peste 10 medici ATI și UPU activează la Clinica Medical One din Târgu Jiu. Aici se poate efectua cel mai rapid un examen Computer Tomograf. Există și un echipament de înaltă performanță.

„Alege să efectuezi un examen Computer Tomograf în Clinica Medical One

Tomograf de înaltă performanță Revolution Maxima – General Electric, cu existența tuturor softurilor de reconstrucție și achiziție a imaginilor, cu scopul de a oferi rezultate precise și rapide.

Eliberarea rapidă a rezultatelor, cu asigurarea accesului la imagini și la rezultat direct pe site-ul nostru www.medical-one.ro, folosind PID și Codul de examinare primit de la recepție pentru a accesa online, atât rezultatul scris cât și imaginile achiziționate.

Programarea rapidă și mediul confortabil pentru pacienți.

Siguranță în momentul administrării substanței de contrast, prin prezența în permanență a unui medic ATI sau UPU. Din respect și siguranță pentru pacienții noștri, avem colaborare cu 10 medici ATI sau UPU, care vor fi pregătiți să supravegheze și să combată eventualele efecte adverse care pot apărea prin administrarea substanței de contrast.”, conform Clinicii Medical One.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR