Connect with us

EVENIMENTE

Ceartă între soți, terminată la politie

Postat acum

on

Un conflict între doi soți s-a finalizat cu un dosar penal. Polițiștii au fost  sesizaţi prin apelul 112, de o femeie de 41 de ani, din comuna Bustuchin, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu concubinul, de 47 de ani, cu care locuiește. „Din primele cercetări efectuate de polițiști la faţa locului a reieșit faptul că în timp ce se aflau la domiciliu, între cei doi s-a iscat un conflict spontan, pe fondul geloziei, în urma căruia bărbatul și-ar lovit concubina cu palma în zona feței, fără a-i provoca acesteia leziuni vizibile”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj. Polițiștii au stabilit că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu și nici apelanta nu solicită emiterea acestuia. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amenzi pentru pescari pe final de prohibiție

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean au verificat mai multe fonduri cinegetice în această perioadă, fiind identificate persoane fizice ce procedau la pescuirea în habitat piscicol natural.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 lei cât și avertismente, atât pentru pescuirea speciilor de viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, cât și pentru lipsa permiselor de pescuit. Prohibiția se încheie pe 8 iunie.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR