Connect with us

COMUNITATE

Ce spun șefii ITM, după ce au câștigat procesul cu DSP

Postat acum

on

Reprezentanții ITM Gorj acuză presiuni, în cazul ajuns în instanță, după decesul fostului director, Adrian Dobrin. Procesul a fost câștigat, săptămâna trecută, de ITM. Conducerea DSP a susținut că angajatul, mort în drum spre un spital din capitală, nu se afla în timpul programului de lucru, atunci când i s-a făcut rău și a fost preluat de ambulanță. „Aducem în atenția opiniei publice faptul că indiferent de presiunile făcute, Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a câștigat procesul intentat de către Direcția de Sănătate Publică Gorj privind anularea procesului-verbal de cercetare a evenimentului care a avut loc în data de 02.03.2021, la Spitalul de Urgență Târgu-Cărbunești, a cărui victimă a fost Dobrin Adrian Virgil, angajat al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Instanța a constatat faptul că, la data producerii evenimentului, salariatul Dobrin Adrian Virgil se afla în timpul procesului de muncă ori în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu la Spitalul de Urgență Târgu-Cărbunești, contrar celor susținute de către conducerea Direcției de Sănătate Publică Gorj”, arată un comunicat emis de ITM Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

A găsit o sumă de bani și a dus-o la poliție. Ce i-a transmis păgubitului

Postat acum

on

De către

Gest apreciabil, al unui tânăr din municipiul Motru. A găsit bani în parcarea unui hipermarket, i-a dus la poliție și a anunțat pe rețeaua de socializare, ca păgubitul să știe unde să-i caute. „În seara de 28.11, în parcarea complexului Ghiocela, am găsit o sumă de bani. Cari i-a pierdut îi găsește la postul de poliție Motru”, a anunțat gorjeanul, care acum este apreciat de localnici și nu numai, zeci de mesaje fiind postate pe rețeaua de socializare.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Un tânăr are nevoie de o proteză, să se poată deplasa

Postat acum

on

De către

Un tânăr de 23 de ani, din Motru, are nevoie urgentă de o proteză pentru picior, pentru a se putea deplasa. Adrian Nicolcea nu are piciorul stâng, iar proteza pe care o are tot din donații, nu mai poate fi folosită. Proteza costă 15.000 de lei, iar autoritățile locale s-au implicat într-o campanie de strângere de fonduri, pentru achiziționarea uneia noi. „Împreună reușim. Adrian va avea o proteză corespunzătoare în următoarea perioadă”, a transmis primarul din Motru, Cosmin Morega. Persoanele care doresc să ajute pot dona pentru proteza lui Adrian.
RO54BTRLRONCRT0CE8913401
Coricovac Marian Cristian
Cu specificația (Donație Adrian Nicolcea)

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Masă caldă pentru școlarii și preșcolarii de la Roșia de Amaradia

Postat acum

on

De către

Primarul Liviu Cotojman a anunțat că a prins finanțare pentru un proiect care se adresează elevilor ce frecventează cursurile școlare la unitățile de învățământ de pe raza localității.

Astfel, „începând cu data de 05.12.2022 la toți elevii(preșcolari, ciclul primar, ciclul gimnazial și liceu) li se va acorda, zilnic, o masă caldă (care va fi servită în pauza mare), în regim de caterig”, a anunțat edilul local.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR