Connect with us

ACTUALITATE

Ce se întâmplă cu Legea pensionării minerilor

Postat acum

on

Legea privind reducerea vârstei de pensionare în minerit și energie, trimisă spre promulgare președintelui țării, a fost lăsată pe ultima zi. În cazul unei respingeri, s-ar întoarce în Parlament. Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a afirmat că nu ar fi nicio problemă dacă s-ar întâmpla acest lucru, deoarece, în cazul unei a doua trimiteri spre promulgare, președintele ar fi obligat să o admită așa cum este. „Domnul președinte înțeleg că este ocupat cu România educată, un proiect de vreo 6-7 ani, pe care îl tot are în vedere, dar trebuie să înțeleagă, până la urmă, că este un lucru extrem de important pentru angajații CEO și eu sper că va exista o soluție favorabilă din partea dumnealui. În caz contrar, dacă va fi retrimisă în Parlament, ne vom bate, pentru a exista o adoptare cât mai rapidă, pentru că a doua oară, domnul președinte este obligat să o promulge”, a declarat deputatul Claudiu Manta.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Cărbune pe carosabil, amendă 2000 de lei

Postat acum

on

De către

Polițiștii locali din Târgu Jiu au aplicat sancțiune contravențională în valoare de 2000 lei, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern nr. 43 din 1997 privind regimul drumurilor, pentru ocuparea ilegală a părții carosabile prin depozitarea de cărbune.

De asemenea, contravenientul are obligația de a elibera carosabilul în cel mai scurt timp, pentru siguranța participanților la trafic.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Motru: Hoț de 22 de ani, băgat după gratii!

Postat acum

on

De către

La data de 4 octombrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au depistat pe raza municipiului Motru, un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate, care se sustrăgea de la executarea pedepsei, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere a unui vehicul, fără a poseda permis de conducere.

Față de tânărul de 22 de ani fusese emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Motru.

Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Târgu-Jiu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

S-a redeschis Transalpina

Postat acum

on

De către

Circulația pe Transalpina s-a reluat, după o zi în care a fost închisă, din cauza zăpezii și a viscolului. „Având în vedere faptul că s-au îmbunătățit condițiile meteo și starea părții carosabile permite reluarea circulației, începând cu ora 10:00 se permite accesul pe DN 67C, sectorul de drum cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului”, au anunțat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova.
Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR