Connect with us

COMUNITATE

Ce mesaj a transmis UCB la trecerea în neființă a cancelarului Roxana Dobrițoiu

Postat acum

on

IN MEMORIAM
Ne-a părăsit, spre a se înălța la ceruri mult prea devreme, distinsa noastră colegă, prietenă devotată și de inegalabilă probitate morală ROXANA ELENA DOBRIȚOIU. Suflet minunat, mereu frământat în fața ipotezelor vieții și dramelor existențiale ale semenilor, educată spre a trăi și munci sub faldurile unui nemăsurat bun-simț, Roxana și-a făcut până la capăt datoria față de studenți și colegi, atât ca dascăl atașat valorilor umaniste, cât și în calitatea de Secretar General al Senatului. Discretă până la renunțarea de sine, mereu arzând la flacăra neliniștii profesionale, Roxana a crezut în menirea ei, dăruind cu altruism studenților, învățându-i să prețuiască adevărul, cinstea, onestitatea și dreptatea, conferindu-le echilibrul interior prin exemplul personal inepuizabil.

Atât de tânără!
Roxana este și va rămâne de-a pururi copilul nostru minunat, profesorul desăvârșit, colegul apreciat, conducătorul imparțial. Viața ei – dureros curmată la doar 43 de ani –, a fost trăită la maximă intensitate, bucurându-se și îndurerându-se deopotrivă, înfruntând cu speranță clipele grele fără a se plânge vreodată în fața vicisitudinilor.

Întreaga comunitate academică – studenții, personalul didactic, de cercetare și didactic auxiliar, toți angajații Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu – este alături de familia îndurerată.

Împietriți în fața destinului crud, cu toții ne rugăm la Dumnezeu să o primească în Împărăția Sa, ocrotind-o în pace.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Primarul Radu nu i-a uitat pe pensionari: Petrecere de 15.000 de euro pentru vârstnicii din Țicleni!

Postat acum

on

De către

Constantin Radu, primarul PSD de la Țicleni, pregătește o petrecere de zile mari pentru pensionarii din oraș. Pentru masa festivă și nu numai, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, edilul a achitat peste 15.000 de euro.

Ziua de 1 octombrie este prilej de bucurie si pentru pensionarii din Țicleni. Câteva sute de persoane sunt invitate la o petrecere organizată cu această ocazie de autoritatea locală. În fiecare an, primăria a avut grija de pensionarii din oraș, iar sărbătoarea nu a fost marcată doar in pandemie din cauza restricțiilor.

În toate localitățile, la acest sfârșit de săptămână, se organizează astfel de petreceri pentru vârstnici. O parte importanta a membrilor comunității din Țicleni este reprezentată de persoane de vârsta a treia.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Încă un angajat CEO a murit

Postat acum

on

De către

Lista neagră a deceselor de la Complexul Energetic Oltenia continuă să crească. Încă un angajat al companiei, care abia reușise să se pensioneze, a pierit înainte de a se bucura de o pensie, la care visa. Constantin Nebunu avea 55 de ani și a murit la Spitalul Motru, în urma unui accident vascular. Bărbatul a fost angajat la Cariera Lupoaia.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Marfă retrasă de la vânzare de OPC

Postat acum

on

De către

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Gorj au scos de la vânzare manfă în valoare de 6.000 de lei. În luna august reprezentanții CJPC Gorj  au efectuat un număr de 91 acțiuni de control, în urma cărora au aplicat 39 de amenzi contravenționale, în valoare totală de 218.000 lei și 58 de avertismente. De asemeni, au oprit temporar activitatea a trei unități.

Printre neregulile constatate, se comercializarea unor produse cu data expirată, legume și fructe depreciate calitativ, cu mucegai, modificate organoleptic, practici comerciale înșelătoare sau utilizarea unor vitrine frigorifice insalubre, cu insecte, resturi alimentare și praf.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR