Connect with us

POLITICĂ

Cârciumaru și Modrea, surprizele de la alegerile din PSD Gorj!

Postat acum

on

Prezenta lui Florin Cârciumaru, fost senator PSD, și a liberalului Dumitru Modrea, primarul de la Turcinești, au fost surprizele de la conferința de alegeri a PSD Gorj de astăzi.

Interesant este că atât Cosmin Popescu, Paul Stănescu cât și Marcel Ciolacu au pus accent, în discursurile lor, pe munca depusă de Cârciumaru în PSD Gorj dar și de Ion Călinoiu, ambii fiind prezenți în sală.

În ce privește discursul deputatului Mihai Weber, reales președinte al PSD Gorj, acesta a subliniat faptul că partidul își dorește recâștigarea primăria municipiului Târgu Jiu în 2024. Ciolacu a punctat pe recâștigarea primăriei de către PSD, solicitând, public, fostului primar Florin Cârciumaru să îi îndrume pe cei din echipa lui Cristi Rujan să obțină această victorie în 2024.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Florin Cârciumaru reținut pentru mărturie mincinoasă!

Postat acum

on

De către

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reținerea pentru 24 ore a lui Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului și fost președinte al PSD Gorj, pentru mărturie mincinoasă. Acesta este urmărit penal în dosarul privind spălarea cu jet de apă sub presiune a Porții Sărutului. Dosarul se află în cercetare la procurorul Lavinia Ilie, de scurt timp, după ce mulți ani a stat la procurorul Onescu care a clasat de mai multe ori cauza iar instanța a readus-o la Parchet.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache este noul președinte al PNL Gorj cu 271 de voturi! 16 voturi nule

Postat acum

on

De către

Gheorghe Pecingină a obținut 67 de voturi.

Ion Iordache a obținut 271 de voturi.

Voturi nule sunt 16.

,,Vreau sa facem o mare echipa la Gorj. Voi face toate eforturile să lăsăm la o parte orgoliile care au fost până acum. Voi incerca să găsesc o soluție sa avem un climat de lucru corect”, a declarat Ion Iordache.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Alegeri PNL: Romanescu și Bejinaru au boicotat! Au băgat buletinele direct în urnă

Postat acum

on

De către

Primarul și viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu și Bejinaru Bogdan, nu au intrat în cabina de vot. Sunt delegați ai organizației municipale a PNL Târgu Jiu.

Ambii au luat buletinele de vot și le-au introdus, fara sa bifeze ceva, direct, în urnă.

Au mai fost delegați care au făcut același lucru, restul au intrat, totuși în cabinele de vot.

Doi candidați se luptă pentru șefia PNL Gorj, Ion Iordache și Gheorghe Pecingină.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR