Connect with us

ACTUALITATE

Cărbune pentru angajații din CEO

Postat acum

on

Pregătiri pentru distribuirea cotei de cărbune la Complexul Energetic Oltenia. Potrivit regulamentului elaborat de administrația Complexului Energetic Oltenia și agreat cu federațiile sindicale din companie, pe 1 iulie va începe procesul de ridicare a cotei de combustibil. Aceasta se acordă numai salariaților care depun în prealabil o cerere scrisă la locul de muncă. Cererile mai pot fi depuse până în data de 2 august. Între timp se lucrează la tabelele cu programările pentru angajații care au depus până acum solicitări în vederea ridicării cotei de cărbune. Fiecare salariat are dreptul la o cotă de 10 tone de lignit la un preț preferențial. Este vorba de prețul de producție al cărbunelui produs de Complexul Energetic Oltenia.

Beneficiarii pot opta pentru un plus de până la două tone de cărbune, însă la un preț de 235 de lei tona. Este vorba de prețul la care tona de lignit este vândută către terți. La nivelul Complexului Energetic Oltenia vor funcționa de joi 10 puncte de încărcare, din care nouă sunt la carierele miniere din Gorj și unul în Mehedinți, la Cariera Husnicioara. Cota de cărbune costă 1.520 de lei, prețul celor 10 tone plătibile în 4 rate. Cota de cărbune este prevăzută în Contractul Colectiv de Muncă.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR