Connect with us

EVENIMENTE

Căpreni! Accident cu victimă, un autoturism și o motocicletă, în coliziune

Postat acum

on

Un autoturism și o motocicletă au fost implicate acum într-un accident rutier cu victimă, petrecut pe raza comunei Căpreni. Un echipaj medical a intervenit de urgență iar un elicopter SMURD a ajuns rapid la fața locului.

Ce a transmis ISU Gorj:

„În jurul orei 14:00, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Capreni, în care au fost implicate un autoturism si o motocicleta. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Garzii de Interventie Hurezani, precum si un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanta Gorj care au constatat că în urma impactului, motociclistul, un barbat în vârstă de 33 de ani a suferit răni grave și era în stare de inconștiență. S-a intervenit rapid pentru efectuarea manevrelor de resuscitare, însă, din pacate, echipajele de interventie nu au mai putut face nimic pentru a-l salva”.

„Șoferul autoturismului a avut si el nevoie de îngrijiri medicale, acesta suferind leziuni minore și atac de panică. A fost asistat medical la fata locului, iar ulterior a fost transportat la spitalul din Tg-Carbunești”.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Accident cu patru victime la Vârț

Postat acum

on

De către

Un accident grav, cu patru victime din care una inconștiență, potrivit martorilor, a avut loc în urmă cu o jumătate de oră la Vârț. Incidentul se datorează vitezei, șoferul intrând cu viteză în curbă. A intervenit ISU Gorj, în autoturism fiind patru persoane care au necesitat îngrijiri medicale.

„ISU Gorj a intervenit pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza localității Vârț, oraș Rovinari, in urma căruia au rezultat 4 victime, dintre care 1 încarcerata si inconștiență. La fata locului s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul ISU Gorj cu 2 autospeciale cu modul de descarcerare și doua ambulante SMURD, precum și doua ambulante SAJ GORJ. Persoana încarcerata a fost extrasă din autoturism, i-au fost aplicate primele îngrijiri medicale la fata locului, devenind astfel conștientă, ulterior fiind transportata la spital. La fata locului, victimele accidentului au fost evaluate medical de către echipajele specializate, ulterior fiind transportate la spital de către ambulantele SMURD și SAJ Gorj”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tamponare la Scoarța, fără victime

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Scoarța. Două mașini au intrat în coliziune, rezultând pagube materiale. Polițiștii au ajuns la fața locului dar nu au fost victime. Mașinile avariate erau afară din decor. 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tractor lovit de o locomotivă

Postat acum

on

De către

Un accident feroviar s-a petrecut în localitatea Turceni. „In acest moment, echipajele de pompieri din cadrul ISU GORJ intervin pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident feroviar, tractor lovit de o drezina, pe raza orașului Turceni. Din primele informații, o persoana este incarcerata”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR