Connect with us

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Campania de vaccinare, un succes la Bălănești

Postat acum

on

Campania de vaccinare a înregistrat un succes în comuna Bălănești. Peste 120 de persoane din localitate s-au imunizat, în cadrul unei caravane, ce a avut loc în weekend. „Duminică am avut o acțiune de vaccinare a cetățenilor din comună. În câteva ore, au fost vaccinate 121 de persoane”, a declarat primarul comunei Bălănești, Ovidiu Pungan. Angajații primăriei din localitate s-au imunizat și ei. 90% dintre funcționari sunt deja vaccinați. La Bălănești a ajuns, duminică, o echipă mobilă de la un centru din municipiul Târgu Jiu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni, reabilitat energetic

Postat acum

on

De către

Vin bani europeni pentru Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni, anunță președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

„Un nou proiect de reabilitare energetică (după cel de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu), depus de echipa Consiliului Județean Gorj în cadrul apelului de proiecte PNNR de Renovare energetică a clădirilor publice, a primit undă verde din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Prin urmare, a fost aprobată cererea de finanțare a proiectului de reabilitare energetică a Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni.Continuăm depunerea de proiecte care să ne permită realizarea unor investiții, cu finanțare europeană, pentru județul Gorj”, spune Cosmin Popescu.

 

 

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Proiecte pentru Drăguțești: pistă de biciclete, cămin cultural, dispensar refăcut, drumuri, canalizare și gaze

Postat acum

on

De către

Ieri a fost semnat primul proiect de importanță majoră, din 2023, pentru comuna Drăguțești. Astfel, cetățenii U.A.T. Drăguţeşti vor beneficia de piste de biciclete, cămin cultural, refacerea clădirii dispensarului (satul Iași), drumuri, canalizare și, nu în ultimul rând, de gaze naturale.

„Urmare a eforturilor primarului Dumitru Ion Popescu, rând pe rând, aceste proiecte vor fi implementate pentru sporirea confortului civic al locuitorilor din comuna noastră. Mulțumim președintelui C.J. Gorj, d-l Cosmin Mihai Popescu, și președintelui PSD Gorj, d-l deputat Mihai Weber, pentru întreg sprijinul acordat”, transmit reprezentanții UAT-ului.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Tismana primește fonduri, pentru a deveni „oraș inteligent”

Postat acum

on

De către

Autoritățile din Tismana au obținut finanțare pentru două proiecte importante pentru comunitate. Unul dintre aceste prevede realizarea unei piste de biciclete, de la Motelul Tismana, până la Mănăstire, proiect în valoare de 70.290.000.000 lei (vechi). Al doilea proiect este unul îndrăzneț și se referă la transformarea Tismanei în oraș inteligent. „Aici vom investi în dotări pentru:
–Înființare sistem WIFI în spațiile publice din zonele centrale și școli (10 zone).
–Extindere sistem de monitorizare și siguranță a cetățenilor și a spațiului public 25 camere video și 5 camere cititoare număr.
–Sisteme de înregistrare și transmitere a documentelor, semnături electronice, etc.
–Sisteme de siguranță pentru zonele unde se execută lucrări în orașul nostru.
–Sistem de semafoare interconectate.
–Drone pentru cartografiere teren (cadastru).
–Imprimante, laptopuri, servere, licențe, etc”, a anunțat primarul Narcis Remetea.
Valoarea proiectului este de 27.210.000.000 lei (vechi).
„Doresc să mulțumesc personal domnului ministru, Cseke Attila-Zoltan, pentru ajutorul acordat, domnului președinte PSD GORJ, Weber Mihai ,domnului Președinte C.J. Gorj, Cosmin Popescu, domnului subsecretar de stat Drăghescu Dragoș pentru toată susținerea”, a postat edilul din Tismana.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR