Connect with us

ACTUALITATE

Cadou de Moș Crăciun, pentru Spitalul Județean Gorj: aparatură de ultimă generație

Postat acum

on

Moș Crăciun vine și la unele instituții. Anul acesta. Spitalul Județean Gorj a primit un cadou așteptat de bolnavii care au nevoie de investigații de specialitate. Unitatea medicală va beneficia de un laborator de angiografie, dar și alte aparate de ultimă generație. Angiografia este un test de imagistică, ce utilizează raze X pentru a vizualiza vasele de sânge ale organismului. Radiografiile furnizate de angiografie sunt numite angiograme. Se investighează artere sau vene îngustate, blocate, mărite sau care prezintă malformații din mai multe părți ale corpului: pelvis, creier, inimă, brațe, gât, piept, abdomen (rinichi și ficat), picioare.
„Autoritatea contractantă, prin aplicarea prezentei proceduri, urmărește achiziționarea de servicii de diagnostic și tratament angiografic, asigurând o cât mai bună diagnosticare și tratament acordat pacienților, la un standard calitativ superior, astfel încât să se obțină un grad de complexitate crescut al patologiilor tratate în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. La finalul prezentei proceduri de atribuire se va încheia un acord-cadru pe o perioadă de 48 de luni, cu un operator economic”, conform Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Accident la Iezureni, pe fondul vremii nefavorabile

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu scurt timp în zona Iezureni din municipiul Târgu Jiu. Totul, pe fondul vremii nefavorabile. Sunt doar pagube materiale în urma acestui accident rutier.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

O haită de câini și-a făcut culcuș vizavi de Tribunalul Gorj

Postat acum

on

De către

Tot mai mulți cetățeni reclamă prezența câinilor fără stăpân, adunați în haite, pe străzile municipiului Târgu Jiu, inclusiv în zona centrală a orașului. O astfel de situație este semnalată în parcul de lângă Muzeul Județean, vizavi de Tribunalul Gorj.

Oamenii susțin că patrupedele adunate în haite sunt de necontrolat, că ar fi periculoase și se tem să nu fie mușcați. De altfel, potrivit unei statistici a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în fiecare zi din acest an, o persoană a fost mușcată de un câine, victima primind îngrijiri medicale la SJU.

Autoritatea locală pare că nu găsește însă soluții la această problemă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Plecat la medic, căutat de poliție

Postat acum

on

De către

Un bărbat de 72 de ani, din Motru, este dat dispărut, după ce a plecat la medic, la Cluj și nu s-a mai întors acasă. „La data de 26 ianuarie, Poliția Municipiului Motru a fost sesizată cu privire la faptul că Gheorghe Nicolae de 72 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său la data de 25 ianuarie a.c., ora 05:00, cu un autocar înspre municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, unde avea o programare la un cabinet medical.
După ce s-a prezentat la cabinetul medical, bărbatul nu a mai răspuns la telefon”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR