Connect with us

SOCIAL

Bumbești-Pițic: De la o locuință acoperită cu celofan, la o casă nouă

Postat acum

on

Acum trei luni, familia Ilieși din Bumbești Pițic a trecut printr-o tragedie! Bunicul celor doi copii a murit în incendiul care le-a ars și agoniseala de o viață!

Îndurerați și rămași fără casă, membrii familiei s-au adăpostit într-o anexă, arsă și ea parțial.Primarul comunei, Irina Cojocaru a solicitat sprijinul senatorului Ion Iordache, președintele PNL Gorj, și, de ieri, o casă modulară a devenit noul cămin al familiei Ilieși!Sunt bucuros că, împreună cu oamenii de bine din jurul meu, continuăm tradiția de a oferi un real ajutor gorjenilor aflați în situații extreme! „Îi îndemn pe toți cei care își doresc să facă un bine, să se alăture campaniilor noastre umanitare și să încercăm să schimbăm soarta unor oameni aflați în situații de viață și de moarte”, a precizat Ion Iordache.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. GEORGE

    25 decembrie 2022 at 08:11

    OARE PROSTUL CARE SCRIE STIE CE ESTE CELOFANUL?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Ministrul Energiei, în vizită la minerii pacienți ai SJU Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, nu a executat doar o vizită neanunțată la Cariera Roșiuța, ci a fost, ieri, și la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, unitatea unde sunt internate o parte dintre victime accidentului de la Jilț Sud.

„În afara oricărui pericol. Patru cuvinte care descriu situația medicală pentru pacienții care au rămas internați în urma cumplitului accident de la CE Oltenia, la Targu Jiu. Am reușit să prind ora de vizită la Spitalul din Târgu Jiu unde am stat puțin de vorbă cu unul dintre pacienți. Vorbim despre oameni care au trecut printr-o situație traumatizantă, oameni care fac o meserie grea și deosebit de solicitantă, în condițiile pe care le-ați văzut cu toții. Le urez cea mai grabnică însănătoșire și îmi doresc ca la întoarcerea lor să găsească lucrurile schimbate la CEO”, a transmis Ministrul Energiei.

Continuă să citeşti

SOCIAL

SJU Târgu Jiu: Doi dintre cei trei mineri de la Jilț Sud au fost externați

Postat acum

on

De către

Două dintre victimele accidentului de muncă de la Cariera Jilț Sud Mătăsari au fost externate din Secția Chirurgie Generală II a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, în stare bună. Cei doi pacienți au primit recomandare de a merge la control dacă va fi nevoie și concedii medicale.

„Celălalt pacient internat în unitatea noastră medicală a fost transferat la Compartimentul Chirurgie Buco-Maxilo-Facială din cadrul Secției ORL. Potrivit medicului curant, pacientul va fi monitorizat în secție deoarece prezintă o fractură minoră, fără deplasare, la nivelul oaselor feței, care nu necesită intervenția chirurgicală. Cu toții au beneficiat de consiliere psihologică pe perioada internării”, a comunicat purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

SOCIAL

101 ani: Veteran de la Prigoria, sărbătorit de autoritatea locală

Postat acum

on

De către

„Astăzi am avut onoarea să îl sărbătorim pe domnul Pasăre Florea la împlinirea venerabilei vârste de 101 ani”, anunță primarul localității, Lucian Goață.

Alături de edil au fost prezenți și  comandantul Garnizoanei Targu Jiu dar și președintele Asociației Naționale a Veteranilor de Război. „Îi doresc pe această cale multă sănătate și să se bucure cât mai mult timp de cei dragi! La mulți ani!”, a transmis primarul social democrat.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR