Connect with us

ACTUALITATE

Băuți la volan, pe drumurile din Gorj

Postat acum

on

Mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan, pe drumurile din Gorj. Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat un bărbat de 51 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Bumbești Pițic din direcția Râmnicu Vâlcea spre Târgu Jiu, iar în urma testării a rezultat o concentrație de 0,48 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

La data de 23 mai a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti Jiu au identificat în trafic un bărbat de 71 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 66 Bumbești Jiu, din direcția Petroșani către Târgu Jiu, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiști din cadrul Postului de Poliție Glogova au depistat în trafic, pe DJ 671 B  Olteanu, un bărbat de 52 de ani, din comuna Glogova, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți trei au fost conduși la spital în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cauzele s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influenta alcoolului.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR