Connect with us

ACTUALITATE

Băut și cu permisul anulat, la volan

Postat acum

on

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au depistat un bărbat de 43 de ani, din comuna Lelești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672 B Lelești, având o concentraţie de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate de către polițiști, a reieșit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, având dreptul de a conduce anulat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului și  conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, având permisul de conducere anulat.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, semnează pictura ce i-a fost dedicată, pe un autobuz

Postat acum

on

De către

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, este prezentă în centrul municipiului Târgu Jiu, unde semnează o pictură cu propriul nume, realizată pe unul dintre autobuzele de transport în comun din oraș. Pictura a fost realizată în cadrul festivalului StradArt, de Sergiu Georgian Mazerschi.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Accident la tractoraș, în Rovinari! O mașină de taxi implicată

Postat acum

on

De către

Încă un accident a avut loc în această seară, în Gorj, de data asta la Rovinari. Două autoturisme s-au ciocnit la tractoraș, chiar la intrare in Rovinari, o zonă cunoscută pentru astfel de evenimente rutiere pe motiv de nerespectare a priorității. Un taxi a fost destul de sifonat. Nu sunt victime, potrivit martorilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR