Connect with us

SPORT

Baschetbaliștii din Constanța au mâncat bătaie la Târgu Jiu

Postat acum

on

Baschet Club Athletic Constanţa a avut parte de un meci dificil sâmbătă, pe terenul celor de la CSM Târgu Jiu. Elevii lui Alexandru Olteanu au resimţit oboseala din partida anterioară cu Dinamo şi au fost nevoiţi să cedeze.

Gazdele s-au impus cu scorul de 81-70, după un meci destul de echilibrat. În urma acestei înfrângeri, BC Athletic este pe locul 9 în clasamentul Ligii Naţionale de Baschet Masculin, cu 19 puncte, având șase victorii şi șapte înfrângeri.

„BC Athletic Neptun Constanța cedează în deplasarea de la Târgu Jiu, scor 81-70, după un final în care gazdele au gestionat mult mai bine atacurile. Gladiatorii din Tomis nu s-au putut baza pe Maxwell Darling în acest meci, accidentat în meciul precedent. Următoarea etapă ne întoarcem pe teren propriu unde vom întâlni liderul campionatului, U-BT Cluj-Napoca, pe 14 ianuarie, la ora 18.30!”, apare scris pe pagina de Facebook a „Gladiatorilor din Tomis”.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SPORT

Șoc! Pandurii s-a retras din Liga a III-a

Postat acum

on

De către

Decizie șocantă, în fotbalul gorjean! Pandurii s-a retras din Liga a III-a. Comitetul Executiv al FRF a aprobat, ieri, retragerea echipei, care nu s-a mai reunit pentru reluarea antrenamentelor. Comitetul Executiv al FRF a aprobat retragerea Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. „Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezența majorității membrilor săi, domnii Kyros Vasaras și Gino Iorgulescu lipsind motivat, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal la data de 5 august 2022, adoptă următoarele decizii: aprobă cu unanimitate de voturi completarea locului vacant în Liga a 3-a, urmare a retragerii clubului CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, de către clubul ACS Sticla Arieșul Turda”, se arată în comunicatul oficial al FRF.

 

Continuă să citeşti

SPORT

Turneu de tenis la Motru, 40 de participanți

Postat acum

on

De către

În perioada 5-7 august, pe arena din municipiul Motru se organizează Turneu Gold Sportya.

Turneul este organizat de Primăria Municipiului Motru și se bucură de prezența a 40 de participanți din Sibiu, Craiova, Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Timișoara, Tg-Jiu și Motru.

Continuă să citeşti

SPORT

Polițistă din Motru, pe podium la o competiție sportivă mondială desfășurată la Rotterdam

Postat acum

on

De către

Stirbulescu Ileana-Denisa este din orașul Motru. A absolvit Colegiul Național George Coșbuc în perioada 2011-2014 iar în anul 2017 a absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza.

În perioada 23 iulie – 31 iulie s-au desfășurat Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor – in Rotterdam 2022. La aceste jocuri au participat peste 10.000 de sportivi din aproximativ 70 de tari. În urma participării la aceasta competiție, polițistă din Motru a obținut următoarele locuri :

Locul I – proba de 800 m

Locul I – ștafeta 4×400

Locul I – ștafeta 4×100

Locul II – 10 km

Locul III – 5 km

Pentru aceste performanțe, gorjeanca a primit numeroase mesaje de felicitare de la comunitatea din Motru.

 

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR