Connect with us

SPORT

Baschetbaliștii de la Târgu Jiu, ciuca bătăilor

Postat acum

on

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au ajuns ciuca bătăilor. Sportivii antrenați de Claudiu Alionescu au încasat a treia bătaie, în acest weekend, când au pierdut în fața CSM Miercurea Ciuc, formație care s-a impus cu 92-87. ”Este frustrant să pierdem un meci pe care l-am controlat în totalitate, timp de 35 de minute. Am marcat 87 de puncte în deplasare și nu a fost de ajuns să câștigăm, chiar dacă știam că Miercurea Ciuc este o echipă mult mai puternică pe teren propriu. Dacă am avut o zi bună din punct de vedere ofensiv, am avut o zi dezastruoasă din punct de vedere defensiv. Una peste alta, nu avem nicio scuză pentru această înfrângere, într-un meci pe care, încă odată o spun, l-am controlat aproape în totalitate”, a declarat Claudiu Alionescu, antrenorul echipei de baschet.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Echipa de baschet a Colegiului T. Vladimirescu, locul II la faza zonală

Postat acum

on

De către

Echipa de baschet a Colegiului Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu a reprezentat liceele din Gorj, la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, faza de zonă, la Pitești. Competiția a durat două zile, sportivii gorjeni obtinând rezultate remarcabile la această ediție, la care s-au clasat pe locul II, câștigând următoarele meciuri : 74-42 cu Carol I Craiova ; 52-28 cu CN Alexandru Lahovari Vâlcea ; 83-61 cu CN Nicolae Titulescu Dâmbovița. Din păcate, au pierdut cu 61-75 cu LPS Pitești, meci care i-a plasat pe poziția a doua, pe podium. Lotul de jucători al Colegiului Tudor Valdimirescu Tg Jiu a fost reprezentat de : prof. Laurențiu Răuț.
Jucători:
Stoenescu Dragoş
David Cîmpeanu
Toropu Flavius
Mitu Alexandru
Fârţă David
Văcaru Vlad
Pigui Luca
Sava Alexandru
Stoenescu Mario
Popescu Alexandru.

Continuă să citeşti

SPORT

Handbalistă ajunsă la spital, cu fracturi suferite la meciul de la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

O handbalistă de la Dacia Mioveni a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, după ce a fost accidentată în timpul meciului ce s-a disputat la Târgu Jiu, cu echipa locală de la CSM. “O sportivă de la clubul de handbal CS Dacia Mioveni a ajuns la UPU Târgu Jiu în această seară, după ce s-a accidentat în timpul meciului cu CSM Târgu Jiu. Tânăra a fost dusă la CT (CT de cap, torace și coloană), dar după a refuzat consultul neurologic recomandat de medicii de la UPU. Deoarece s-a accidentat la claviculă (fractură omoplat), aceasta i-a fost imobilizată. De asemenea, tânăra avea și o fisură la una dintre coaste. In ciuda faptului că medicii i-au recomandat internarea la SJU Târgu Jiu, in Secția Ortopedie, aceasta a refuzat, notând acest lucru in foaia de observație pe care a semnat-o. Pacienta a plecat din UPU alături de membri din stafful echipei de handbal. Internarea i s-a recomandat pentru supraveghere și monitorizare; pacienta era stabilă hemodinamic”, a declarat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

SPORT

Victorie pentru baschetbaliștii CSS Tg Jiu. Diferență aproape dublă, pe tabelă

Postat acum

on

De către

Baschetbaliștii CSS Târgu continuă seria victoriilor. Elevii antrenați de Ionuț Berca, la categoria de vârstă U 17, au castigat si meciul se la Vâlcea, împotriva echipei CSS Craiova. Meciul a fost unul dominat clar de gorjeni, băieții noștri au condus meciul de la început pana la sfârșit. Partida s-a încheiat cu o diferență aproape dublă, în favoarea trupei lui Berca, tabela indicând, la fluierul de final, scorul de 89-45.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR