Connect with us

SPORT

Baschetbaliștii de la Târgu Jiu, ciuca bătăilor

Postat acum

on

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au ajuns ciuca bătăilor. Sportivii antrenați de Claudiu Alionescu au încasat a treia bătaie, în acest weekend, când au pierdut în fața CSM Miercurea Ciuc, formație care s-a impus cu 92-87. ”Este frustrant să pierdem un meci pe care l-am controlat în totalitate, timp de 35 de minute. Am marcat 87 de puncte în deplasare și nu a fost de ajuns să câștigăm, chiar dacă știam că Miercurea Ciuc este o echipă mult mai puternică pe teren propriu. Dacă am avut o zi bună din punct de vedere ofensiv, am avut o zi dezastruoasă din punct de vedere defensiv. Una peste alta, nu avem nicio scuză pentru această înfrângere, într-un meci pe care, încă odată o spun, l-am controlat aproape în totalitate”, a declarat Claudiu Alionescu, antrenorul echipei de baschet.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SPORT

Nou eșec al baschetbaliștilor CSM Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au pierdut din nou, ieri, meciul disputat pe teren propriu, împotriva echipei FC Argeş Piteşti. Meciul, care s-a terminat cu scorul de 60 -80, a contat pentru etapa a-7-a din Liga Naţională de Baschet Masculin. Conducerea clubului speră ca echipa să spargă gheaţa în Liga Naţională și să bifeze prima victorie. Câteva sute de suporteri au fost prezenți în tribunele Sălii Polivalente. Trupa antrenată de Claudiu Alionescu şi Porter Troupe a ratat însă oportunitatea de a-şi trece în cont prima victorie din acest sezon.

Continuă să citeşti

SPORT

Un luptător gorjean, în finala Campionatului Național

Postat acum

on

De către

Luptătorul Alexandru Beşliu, legitimat la CSM Târgu Jiu, va concura în finala Campionatului Național de Seniori, de la Reşiţa, competiție care se desfășoară în perioada 25-27 noiembrie. Multiplul campion participă categoria 92 de Kg. Recent medaliat cu aur la Campionatul Naţional de Seniori U23 la categoria 92 de Kg, competiție desfășurată la Cluj Napoca, sportivul gorjean vrea să își îmbogățească palmaresul cu încă o medalie.
Competiția ce va avea loc în weekend va aduce pe saltea cei mai buni luptători din România.

Continuă să citeşti

SPORT

Au schimbat antrenorul, dar tot au luat bătaie

Postat acum

on

De către

Echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu a pierdut, din nou, un meci, deși de la ultimul eșec au schimbat antrenorul. Nici noul tehnician nu a avut mai mult noroc. Gorjenii au fost învinși cu 92 – 86, de CSM Baschet Petrolul Ploieşti. Meciul de debut al lui Porter Troupe ca antrenor principal, in locui lui Claudiu Alionescu, a început bine, dar s-a terminat rău pentru baschetbaliștii de la Târgu Jiu. Noul antrenor a recunoscut că s-au făcut multe greșeli. „Sunt foarte mulțumit de efortul pe care l-au depus jucătorii astăzi. Apreciez foarte mult că am jucat tare și nu am renunțat, asta ne arată ca dorința este acolo. Trebuie însă să reducem numărul mare de greșeli și de îndată ce vom face asta cu siguranță ne vom atinge și obiectivele”, a declarat antrenorul Porter Troupe, la finalul partidei.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR