Connect with us

COMUNITATE

Bărbat cu multiple arsuri pe corp, transportat cu un elicopter SMURD la Timișoara

Postat acum

on

Incendiu de proporții la o casa de locuit din Ceauru, comuna Bălești. Casa a luat foc la mansardă iar ginerele proprietarului a intrat în locuință crezând că fiul său minor este în casă. O grindă s-a desprins și a căzut pe el. Bărbatul de 40 de ani are arsuri pe 60 la sută din corp, inclusiv în zona feței. A fost transportat la SJU Târgu Jiu apoi cu un elicopter la Timișoara.

„Am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa in comuna Bălești, satul Ceauru. La fata locului s-au deplasat 4 autospeciale de stingere cu apa si spuma si un o ambulanta SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum si o ambulanta din cadrul SAJ Gorj, echipajele de intervenție constatând ca incendiul se manifesta violent la mansarda construcției cu posibilitate de propagare. Din pacate, o persoana de sex masculin in varsta de 40 de ani a suferit arsuri pe o suprafața de aproximativ 60% din suprafața corpului. Concomitent cu operațiunea de stingere s-a intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat si transportarea bărbatului la spital.O alta persoana de sex feminin in varsta de 68 de ani a suferit un atac de panica fiind preluata de către echipajul SMURD si transportata la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Tg-Jiu. S-a intervenit pentru localizarea si lichidarea incendiului in limitele găsite evitându-se propagarea la construcțiile învecinate”, a comunicat ISU Gorj.

Din cauza arsurilor foarte grave, bărbatul în varsta de 40 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD si transportat la Spitalul din Timișoara, mai spun pompierii.

„Din informațiile pe care le dețin bărbatul a intrat in construcția în flăcări crezând ca fiul sau este in interior. Din pacate, a fost surprins de flacările care se manifestau violent la clădirea construită in mare parte din material lemnos”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Copil de cinci ani, înțepat de o albină la bâlciul de la Tismana! SMURD chemat în ajutorul minorului

Postat acum

on

De către

Un copil în vârstă de 5 ani a fost înțepat de o albină, astăzi, în bâlciul de la Tismana. Familia s-a panicat și a apelat la 112. Un echipaj SMURD a intervenit, confirmă ISU Gorj, iar minorul a fost transportat la SJU Târgu Jiu. Copilul este în afara oricărui pericol.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Trei femei, victimele accidentului de la Tămășești!

Postat acum

on

De către

Trei femei de 30, 35 si 65 de ani sunt victimele accidentului din această seară de la Tămășești. Femeile au fost găsite conștiente și neincarcerate la prezența ambulanțelor la locul accidentului. Victimele au fost transportate la SJU Târgu Jiu.

ISU Gorj a intervenit cu 2 autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD iar Serviciul Județean de Ambulanță cu 2 salvări.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Video: Apă neagră la robinetele locuitorilor din Schela

Postat acum

on

De către

Locuitorii comunei Schela nu pot folosi nici măcar pentru uz casnic sau menajer apa de la robinet. Asta și pentru că ceea ce curge, pe banii lor, este o apă plină de nămol care nu face decât să le distrugă centralele termice și mașinile de spălat.

 

Grav este că localnicii au parte de o astfel de apă după ce, în ultimele două luni, au suferit de lipsa ei, spun cetățenii care arata cu degetul acuzator spre autoritatea locală.

Apa la Schela nu este administrată de Aparegio ci de primăria din localitate. Localnicii spun că plătesc apa fără să o poată utiliza, cerând DSP Gorj sa se autosesizeze în acest caz.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR