Connect with us

ACTUALITATE

Aventerra Park Mușetești, distracție și sport la cote maxime

Postat acum

on

Cel mai mare parc de aventură din Oltenia s-a deschis la Mușetești. Astfel, turiștii care vor să fugă de agitația orașelor și cărora le place natura și provocările sunt așteptați de reprezentanții parcului cu brațele deschise.

Parcul oferă o gamă variată de activități educativ-formative, atât pentru copii cât și pentru adulțî, aici regăsindu-se 6 trasee de cățărare conturate pe dificultăți diferite de la începător la avansat. Acestea au înălțimi între 1 și 4 metri și lungimi între 94 și 159 de metri, potrivite pentru vârste începând cu minim 6 ani, iar traseele se finalizează printr-o tiroliană.

De asemenea, tot aici se organizează și meciuri de paintball pentru grupuri, airsoft individual și de grup tras la țintă, tir cu arcul individual și de grup la țintă dar și parcursuri cu biciclete.

În scurt timp, proprietarii au în vedere să organizeze și o zonă dedicată celor cu vârstă mai mică de 6 ani, pentru activități de grup sau individuale. De precizat mai este și respectul pentru natură, iar asta pentru că nu există niciun cui sau tijă care să străpungă arborii din parc, cu toate acestea, neexistând niciun pericol pentru aventurieri. Toate echipamentele folosite sunt la standarde înalte de calitate și conforme ultimelor normative în materie de securitate.

Prețurile variază între 25 și 40 de lei la traseele de cățărare, însă se acordă facilități de până la 50% reducere sar chiar gratuit în cazul grupurilor de tineri din centrele de plasament. În ceea ce privește „joaca” celor mari, prețul pleacă de la 30 de lei în cazul Paintball, și de la 15 lei la tir, Airsoft și bicliclete. Cei care sunt doritori de astfel de distracții pot veni la Mușetești de luni până vineri în grupuri de minim 10 aventuroși, iar în weekend, dacă vremea este frumoasă, din zori și până la apusul soarelui. Tot în această locație se organizează și tabere pentru elevi.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Utilaj care transportă victimele în munte

Postat acum

on

De către

Salvamontiștii gorjeni au intrat în posesia unui utilaj de intervenție în munte, care poate transporta victimele pe teren accidentat. Noul echipament va fi folosit atât la căratul echipamentelor, cât și al persoanelor rănite, cu tot cu targă. În ultima perioadă, salvamontiștii au fost dotați cu echipamente și tehnici moderne, care ajută la căutarea victimelor sau a persoanelor dispărute. Serviciul de la Târgu Jiu dispune de o dronă subacvatică, pentru căutarea victimelor înecate.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A exercitat acte de violență asupra unui membru al familiei! A fost eliberat de Judecătoria Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Radulescu Dumitru, deținut al Penitenciarului Târgu Jiu, condamnat în 2021 de o instanță a Judecătoriei Râmnicu Vâlcea pentru violență în familie, la 1 an și patru luni de închisoare cu executare și încă șase luni pentru distrugere, a fost eliberat condiționat de o instanță a Judecătoriei din municipiu. Acesta a ajuns după gratii pentru că era recidivist. A executat însă doar o parte din pedeapsa pusă în aplicare în acest an prin ordinul Nr.530/2022 asta deoarece comisia pentru liberare condiționată din Penitenciarul Târgu Jiu a decis că acesta poate fi pus în libertate.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

O absolventă de Drept din Gorj, care și-a finalizat studiile cu media 9.70, caută de șase luni un loc de muncă

Postat acum

on

De către

Adela Maria Drăghescu, o tânără absolventă a Facultății de Drept, a postat pe rețelele de socializare în urmă cu șase luni că își caută de muncă, în Târgu Jiu. Tânăra explica atunci că are studii, nu și experiență dar nu se teme de muncă. Mai multe persoane i-au indicat un serviciu plătit cu aproape 3000 de lei lunar la o casă de pariuri, un job de broker de asigurări ori de casieră la o casa de schimb valutar. Tabăra a ales până a cules, cert este că recent a revenit cu anunțul de angajare astfel:

Absolventă a facultății de Drept (medie generală 9,86; medie absolvire 9,70) și masterat în Drept (media 10); modul 1 si modul 2, cu examen de titularizare în învățământ absolvit, caut loc de muncă, preferabil începând după data de 25 august. Sunt conștientă că nu voi găsi un loc de muncă pe măsura studiilor terminate dar conform principiului nici o muncă nu este rușinoasă atâta timp cât obții un ban cinstit, consider că totul are un început și nimeni nu s-a născut direct în fruntea piramidei ( excepție cei cu bani și relații ). Menționez faptul că nu am experiență dar am dorință și voință de a învăța indiferent care ar fi domeniul, singura pretenție ar fi respectul reciproc dintre angajat și angajator și înțelegere reciprocă. Precizez, faptul că momentan sunt în șomaj în urma finalizării studiilor masterale”.

Cei care i-au văzut noul anunț au fost mai mult decât binevoitori și i-au indicat tinerei locuri de muncă în mai multe domenii. Unii i-au transmis chiar că are prea multă pregătire și că nu îi pot oferi decât ceva pe studii medii.

În situația Adelei sunt însă numeroși absolvenți ai facultăților din Gorj și numai. În lipsa oportunităților, tinerii absolvenți aleg însă să plece din județ pentru orașe mari în care oferta de locuri de muncă este mult mai generoasă.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR