Connect with us

ACTUALITATE

Aventerra Park Mușetești, distracție și sport la cote maxime

Postat acum

on

Cel mai mare parc de aventură din Oltenia s-a deschis la Mușetești. Astfel, turiștii care vor să fugă de agitația orașelor și cărora le place natura și provocările sunt așteptați de reprezentanții parcului cu brațele deschise.

Parcul oferă o gamă variată de activități educativ-formative, atât pentru copii cât și pentru adulțî, aici regăsindu-se 6 trasee de cățărare conturate pe dificultăți diferite de la începător la avansat. Acestea au înălțimi între 1 și 4 metri și lungimi între 94 și 159 de metri, potrivite pentru vârste începând cu minim 6 ani, iar traseele se finalizează printr-o tiroliană.

De asemenea, tot aici se organizează și meciuri de paintball pentru grupuri, airsoft individual și de grup tras la țintă, tir cu arcul individual și de grup la țintă dar și parcursuri cu biciclete.

În scurt timp, proprietarii au în vedere să organizeze și o zonă dedicată celor cu vârstă mai mică de 6 ani, pentru activități de grup sau individuale. De precizat mai este și respectul pentru natură, iar asta pentru că nu există niciun cui sau tijă care să străpungă arborii din parc, cu toate acestea, neexistând niciun pericol pentru aventurieri. Toate echipamentele folosite sunt la standarde înalte de calitate și conforme ultimelor normative în materie de securitate.

Prețurile variază între 25 și 40 de lei la traseele de cățărare, însă se acordă facilități de până la 50% reducere sar chiar gratuit în cazul grupurilor de tineri din centrele de plasament. În ceea ce privește „joaca” celor mari, prețul pleacă de la 30 de lei în cazul Paintball, și de la 15 lei la tir, Airsoft și bicliclete. Cei care sunt doritori de astfel de distracții pot veni la Mușetești de luni până vineri în grupuri de minim 10 aventuroși, iar în weekend, dacă vremea este frumoasă, din zori și până la apusul soarelui. Tot în această locație se organizează și tabere pentru elevi.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Oficial. Facturile greșite trebuie recalculate în 15 zile

Postat acum

on

De către

Facturile emise greșit trebuie recalculate în 15 zile. Este decizia guvernului, care a stabilit azi că furnizorii de energie au obligația de a recalcula facturile, în care nu au fost aplicate mecanismele de plafonare şi compensare, furnizorii având obligaţia recalculării în termen de 15 zile. „Furnizorii au obligaţia să le recalculeze fără penalităţi în termen de 15 zile şi, de asemenea, pe perioada acestor de 15 zile se suspendă inclusiv o eventuală plată a acestora”, a spus ministrul Energiei, Virgil Popescu.

În Gorj, mai multe unități publice au primit facturi uriașe, de câteva ori mai mari față de aceeași perioadă a anului trecut.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Bărbat reținut pentru hărțuire. Victima, o femeie din Motru

Postat acum

on

De către

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 34 de ani, din comuna Bala, județul Mehedinți, bănuit de săvârșirea infracțiunii de hărțuire.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi hărțuit o femeie, de 32 ani, din municipiul Motru, prin trimiterea unor mesaje în mod repetat, pe mai multe căi de comunicare.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Frigul a pornit cinci grupuri la Complexul Oltenia

Postat acum

on

De către

Iarna dovedește din nou că producția de energie pe bază de cărbune este esențială, în sistemul energetic din România. Complexul Energetic Oltenia funcționează cu cinci grupuri, trei în Gorj și două în Craiova. Conform reprezentanților CEO, la Sucursala Electrocentrale de la Rovinari sunt în funcțiune blocurile energetice 3 și 4, ambele încărcate la capacitate maximă. La Termocentrala de la Turceni este funcțional grupul energetic numărul 4, la Sucursala Electrocentrale Ișalnița este pornit blocul energetic numărul 7, iar la Sucursala Electrocentrale Craiova 2, grupul energetic 1.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR