Connect with us

EVENIMENTE

Avalanșă de apeluri de ajutor, către Salvamont

Postat acum

on

Un val de apeluri de prim ajutor au fost primite, în această dimineață, de Dispeceratul Salvamont. Unul dintre apeluri a fost înregistrat de serviciul din Gorj. În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 10 apeluri de urgență. „În cazul acestor intervenții au fost salvate 28 persoane. Dintre acestea, 2 persoane au fost predate la Serviciul Ambulanta sau SMURD,  o persoana a fost predata la IML. S-au mai primit 15 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană”, arată dispeceratul salvatorilor montani.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Mașină răsturnată în șanț la Romanești

Postat acum

on

De către

Un autoturism marca Volkswagen s-a răsturnat, astăzi, pe plafon într-un șanț, pe raza localității Romanești, aparținând municipiului Târgu Jiu. IPJ Gorj anunță că evenimentul a fost o banală tamponare fără victime. La fața locului s-au adunat însă numeroși localnici, accidentul fiind unul spectaculos. Oamenii se mirau cum șoferul autoturismului ajuns în șanț a scăpat cu viață.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Dubiță în șanț, la Copăcioasa!

Postat acum

on

De către

O dubită a ajuns, astăzi, în afara părții carosabile. Mașină era grav avariată în partea din față, în urma unui accident rutier care a avut loc pe raza comunei Scoarța, la Copăcioasa. Accidentul nu a fost cu victime.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR